Twee horecazaken in Diever bundelen de krachten

Landhotel Diever en het om de hoek gelegen Villa BlauwHemel gaan hun krachten bundelen. De twee horecabedrijven blijven zelfstandige ondernemingen, met elk een eigen signatuur. Wat ze delen zijn ruimte, rust en een hoog niveau van gastvrijheid. Ze bundelen nu hun unieke kwaliteiten voor een nog leuker verblijf in Drenthe.

In ruim 10 jaar heeft eigenaresse Lisa Hulskamp met haar team een bloeiend hotel-restaurant opgebouwd: Landhotel Diever. Ruwan Berculo en Mikael Lindqvist hebben afgelopen jaar Villa BlauwHemel geopend met de brasserie en het restaurant, op de locatie tegenover het Shakespearetheater Diever.

Lisa en Ruwan hebben beide de Hoge Hotelschool Maastricht gedaan. Ze hervinden elkaar nu in Diever in het gezamenlijk aanbieden van mooie arrangementen gericht op echt lekker eten én goed slapen. “Hoe langer je blijft, des te gevarieerder het arrangement”, aldus Lisa Hulskamp. Die ook nog een heerlijke Spaanse Tapasbar in Dieverbrug als dineroptie aanbiedt.  

De Beide horecabedrijven publiceren op hun websites en middels nieuwsbrieven de arrangementen en mogelijkheden. Ze verwachten met hun samenwerking flink meer gasten naar Drenthe te trekken. Voor een langer verblijf ook. En daar profiteren nog heel veel meer bedrijven in de Drentse toeristische sector van.