Haringparty Ondernemend Westerveld

Eén keer per jaar vindt deze informele netwerkbijeenkomst plaats voor ondernemers en bestuurders uit de gemeente Westerveld. Dit evenement verplaatst zich door de gemeente Westerveld heen waardoor het elke keer in een andere kern plaatsvindt. Een onderdeel van deze samenkomst is het veilen van een haringvaatje voor het goede doel.

Hoe werkt de veiling?
Iedereen die zich aangemeld heeft, krijgt bij aankomst een nummer. De veiling start met een bedrag voor het vaatje haring. Als je een hoger bedrag wilt uitgeven, steek je jouw nummer in de lucht. De organisatie noteert je bod. Je kunt zo vaak bieden als je wilt. Jouw hoogste bod betaal je ongeacht of je het vaatje haring ‘gewonnen’ hebt of niet. Jouw nummer is gelijk aan de inschrijflijst en de gegevens zijn bij ons bekend. Je wordt vanzelf benaderd voor de betaling. Deze gaat rechtstreeks naar het goede doel. Wens je contant te betalen dan kun je je melden bij de organisatie.

Gezamenlijk bieden (bv meerdere bedrijven of als ondernemersvereniging) is toegestaan. Geef dit wel aan en bied samen op één nummer.