Agenda

Klik op de titel van het agendapunt voor meer informatie. Mis je iets in deze agenda wat interessant is voor collega ondernemers, laat het ons weten via krant@ondernemendwesterveld.nl.

 • di
  24
  mei
  2022
  20:00Herberg de Roskam, Uffelte

  Graag nodigen we je uit voor de eerste informatieavond op dinsdag 24 mei 2022. Deze bijeenkomst vindt plaats in Herberg de Roskam in Uffelte om 20.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst geven we uitgebreide informatie over de locatie, beurstijden, randactiviteiten, kosten, aanmeldingsprocedure en andere praktische zaken.
  Aanmelden voor de informatieavond is niet nodig. We rekenen op je komst!

  Vind de volledige uitnodiging hier.

 • wo
  08
  jun
  2022
  Gemeentehuis Diever

  Binnenkort meer informatie

 • wo
  22
  jun
  2022

  Binnenkort meer informatie

 • za
  24
  sep
  2022
  Havelte

  Goed nieuws! Na ruim twee jaar gaat de Ondernemersfair Westerveld door. De ondernemersfair staat gepland op zaterdag 24 september 2022 in Havelte. Alle bedrijven en organisaties binnen de gemeente Westerveld kunnen deelnemen aan deze eendaagse ondernemersfair. Je hoeft geen lid te zijn van een ondernemersvereniging.

  Een mooie gelegenheid dus om je bedrijf te presenteren aan collega-ondernemers en aan de inwoners van Westerveld en omgeving. Tijdens deze ondernemersfair ontmoet je nieuwe (en bekende) ondernemers, wissel je
  kennis en ervaring uit en ontstaan er nieuwe ideeën en mooie samenwerkingen. Laat zien dat je er bent!
  T.z.t. volgt er meer informatie. Vragen kunnen gestuurd worden naar beurs@ondernemendwesterveld.info.