Provincie Drenthe steunt uitwesterveld.nl

Als gevolg van de COVID-19 pandemie komt de digitale transformatie van onze economie in een stroomversnelling. De transitie naar digitalisering is zowel een economisch als een sociaal belang geworden. De noodzaak van online bereikbaarheid is duidelijk.

Het platform ‘Uit Westerveld’ is een plek waar ondernemers vindbaar worden, waar het aanbod van producten en diensten in Westerveld in beeld komt en waar men van elkaar kan profiteren. Bij het plaatsen van een bestelling via het platform kan er naast bezorgen ook een tijdvak gekozen worden voor afhaal, het Click en Collect genoemd. Het platform blijft zich daarmee verder ontwikkelen en is actueel.

Er zijn inmiddels al meer dan 270 ondernemers aangesloten en dit aantal groeit nog steeds. Ondernemers worden ondersteund door ‘buddy’s’ die de ondernemers kosteloos helpen online te komen. Daarnaast ontvangen ze tips en tools voor marketing en communicatie en kunnen ze webinars volgen over het gebruik van het platform en meer.

Provincie Drenthe ondersteunt dit mooie en nu al succesvolle initiatief en heeft onlangs een subsidie van €15.000,- toegekend. Met dit online platform spelen ondernemers collectief in op de huidige digitale tijd. Ondernemers uit Westerveld maken het onze inwoners en andere consumenten nog makkelijker om lokale producten en diensten af te nemen. Dit maakt de samenleving economisch vitaal.

Ondernemer uit Westerveld en nog niet aangesloten? Mail naar info@uitwesterveld.nl en er wordt contact opgenomen.