Spacetime Layers app

Online informatiebijeenkomst Spacetime Layersapp

Spacetime Layers is een online platform voor informatie op locatie. Via de app kunnen mensen informatie vinden over bijvoorbeeld gebouwen, voorzieningen, natuur en cultuur en alles wat zich daarbinnen afspeelt. Gepresenteerd in de vorm van tekst, beeld, geluid, een route, een game met augmented reality of zelfs real time informatie zoals camerabeelden of vrije parkeerplekken.

Gebruikers in Westerveld kunnen in de gratis app nu al fiets- en wandelroutes vinden van Het Nationale Park van Drenthe en Recreatieschap Drenthe en historische informatie van het Drents Archief.

Jouw info in de app

Als ondernemer (en vereniging / stichting) kun je ook jouw info kwijt in de app. Hiermee wordt de app steeds rijker gevuld met informatie en kunnen gebruikers snel vinden wat er in het gebied zoal te doen is. Je kunt zelf een account aanmaken en content inladen, zoals foto’s van of achtergrondinformatie over jouw omgeving.

Online bijeenkomst

Onderneemster Jeanine van der Zijden uit Doldersum heeft een online bijeenkomst geïnitieerd op woensdag 3 maart vanaf 10.00 uur. Tijdens de bijeenkomst geeft iemand die de app Spacetime layers van binnen en van buiten kent informatie over de mogelijkheden en krijg je uitleg over  de ‘back-office’ waar je je content kunt uploaden.

Opgeven voor de online bijeenkomst kan door uiterlijk 28 februari een mail te sturen naar vanderzijden@xs4all.nl.