Ondernemersfair naar voorjaar 2021

Beste ondernemer,

Pittige tijden zijn het. Allereerst hopen we dat jou en jouw naasten voor wat betreft de gezondheid goed gaat. Als ondernemer is het in elk geval flink uitdagend. Dat is voor elke sector uiteraard weer anders. Tegelijkertijd zullen we allemaal op een manier de effecten van de Covid-19 situatie ondervinden. De impact zal – zo verwachten wij – nog een behoorlijke tijd voelbaar zijn. Dit jaar zal dan ook niet direct meevallen.

Opvolgend op de Ondernemersfair 2019 was de insteek om in het najaar 2020 – dit jaar dus – de 6e editie te organiseren. Havelte en Uffelte nemen samen de organisatie op zich. Na een peiling naar het animo bij diverse bedrijven en partijen in de gehele Gemeente Westerveld hebben we echter besloten om de eerstvolgende editie van de Ondernemersfair Westerveld in maart 2021 plaats te laten vinden. In 2020 is de druk om kosten laag te houden sterker dan ooit en houden de ondernemers liever focus op het zo goed mogelijk loodsen van hun bedrijf door deze periode.

De keuze voor een weekend in maart-2021 heeft een aantal redenen. Allereerst is dit dé start van het toeristisch- en buitenseizoen, met Pasen dat plaatsvindt in het eerste weekend van april. Veel vaste beursdeelnemers zijn actief binnen de Horeca en de sector buiten-/tuinactiviteiten. Voor hen is dit hét uitgelezen moment om zich te presenteren aan hun klanten. Voorts vond de beurs altijd plaats in november. Door de beurs te houden in maart wordt gekozen voor het begin van het jaar. Op een moment dat mensen er graag weer op uit trekken. Een nieuw jaar bovendien, waarvan we hopen dat het flink mooier uitpakt dan 2020. Deelname aan de beurs draagt voor alle ondernemers volop bij aan een gezamenlijk gevoel van een hernieuwde start.

Kortom, met het besluit voor de Ondernemersfair Westerveld 2021 in maart maken we voor dit jaar pas op de plaats en starten we het komend jaar direct met volop ondernemersenergie. Dat kan niet anders dan veel bezoekers trekken. En dat is wat de beurs zo waardevol maakt.

De Commissie-2021 start binnenkort. In het najaar kun je meer informatie verwachten omtrent locatie, concept en de deelnamemogelijkheden. Mochten er vragen zijn neem dan gerust contact op met Tom Molenkamp (tom@zuiderlichtsupport.nl) of Jack van der Vegt (www.totalmorepartyservice.nl).

Vriendelijke groet,
de Commissie-2021