Meld je aan voor Uit Westerveld

Nu we opnieuw in een gedeeltelijke lockdown zitten, zal de verschuiving naar online verkoop weer flink gaan toenemen. Hoog tijd dus dat wij online met elkaar nog beter vindbaar zijn!

Om de lokale ondernemers te ondersteunen en lokaal kopen te stimuleren wordt er gewerkt aan het onlineplatform ‘uit Westerveld’. Hier kunnen bewoners, ondernemers en andere bezoekers kennis maken met de beschikbare lokale diensten en (verse) producten (zowel verkoop als verhuur), aangeboden activiteiten en meer.

Hiermee steunen wij elkaar en krijgt de ondernemer een nog groter bereik. Uit Westerveld is voor, door onze ondernemers; van ons allemaal.

Maak jouw bedrijf nog meer zichtbaar en meld je aan door het aanmeldformulier in te vullen. Er wordt dan automatisch een persoonlijk profiel gegenereerd binnen Uit Westerveld.

Kom je er zelf niet helemaal uit, dan kan je gratis gebruik maken van de ondersteuning van beschikbare buddy’s.

Meld je gratis aan door het aanmeldformulier in te vullen. Er wordt dan automatisch een persoonlijk profiel gegenereerd binnen Uit Westerveld. Het formulier en meer info vind je op www.ondernemendwesterveld.nl/uit-westerveld.