Uit Westerveld

Zoals jullie wellicht hebben gelezen, wordt er momenteel gewerkt aan een online platform voor Westerveld. Een plek waar ondernemers vindbaar worden, waar het aanbod in Westerveld in beeld komt, waar men van elkaar kan profiteren, waar producten en diensten verkocht en verhuurt kunnen worden, waar een evenementen- en activiteitenagenda op komt te staan, waar routes te downloaden zijn en waar ondernemers vouchers met leuke aanbiedingen kunnen zetten.

Aanmelden
Ondernemer in Westerveld? Meld je kosteloos aan door het invullen van dit formulier. Er wordt dan een persoonlijk profiel voor jou gegenereerd binnen Uit Westerveld. Hier kan je de eigen bedrijfsgegevens actueel houden, producten/diensten inladen en meer.
Het aanmeldformulier vind je hier: https://forms.gle/MThWeMGxcS2Y6oKF6.

Online informatiebijeenkomsten
26/11 19:30 tot 20:00 uur – link
26/11 20:15 tot 20:45 uur – link

Buddy’s
Wij kunnen ons voorstellen dat het niet iedereen gelijk lukt om alles zelf online te krijgen. Graag bieden wij daarom ondersteuning door handige IT-mensen, buddy’s genaamd, die jullie gaan helpen. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Volg de laatste ontwikkelingen in de nieuwsflits. Wil jij als eerste op de hoogte gebracht worden? Meld je dan aan voor deze nieuwsflitsen via info@uitwesterveld.nl.

Nieuwsflits
Week 43
Week 46
Week 48