Gebiedspromotie Zuidwest-Drenthe

Karin Polling

Mijn naam is Karin Polling, ik ben 35 jaar en woon samen met mijn man en twee kinderen in Zuidwolde. Na mijn studies (MTRO en Vrijetijdsmanagement) heb ik een aantal jaren in de evenementenbranche gewerkt om me vervolgens te richten op marketingfuncties: eerst bij Sauna Thermen Zuidwolde, vervolgens bij RCN Vakantiepark de Noordster in Dwingeloo.

Sinds 1 februari ben ik voor 28 uur per week werkzaam als Toeristisch Regisseur bij Gebiedspromotie Zuidwest Drenthe. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor regio Westerveld. Ik werk nauw samen met Carla Sloots, zij is aanspreekpunt voor regio De Wolden/Hoogeveen.

Mijn eerste focus ligt op de zichtbaarheid op drenthe.nl van de ondernemers uit de regio Westerveld en op de realisatie van een fietskaart van Zuidwest Drenthe. Hopelijk is het snel weer mogelijk om bedrijfsbezoeken te doen, zodat ik persoonlijk kan kennismaken met de ondernemers.

Vragen? Ik ben bereikbaar op karin@zuidwestdrenthe.nl en 06- 25565078.
Zodra we niet meer thuiswerken ben ik op maandag aanwezig op het kantoor in Ruinerwold en 1 dag in de week in het Planetron (dag n.t.b.). De andere dagen flexibel voor een afspraak.

Carla Sloot

Ik ben Carla Sloots, 46 jaar en woon samen met mijn 2 dochters in Hoogeveen. Sinds 2013 ben ik werkzaam als Toeristisch Regisseur. Het bedenken, ontwikkelen en lanceren van The Nature Game Drenthe was daarin tot nu toe het hoogtepunt. Ook het bundelen, promoten en zichtbaar maken van onze prachtige regio is een hele mooie uitdaging waarbij de kansen voorbij blijven komen. Meedenken en helpen deze regio te ontwikkelen en zichtbaar te maken, samen met de ondernemers is wat mijn werk elke dag anders maakt. Ik denk graag mee over online zichtbaarheid en alles wat daarbij komt kijken.

Voor de hele regio Zuidwest Drenthe, dus mede voor Westerveld,  bouw ik mee aan de inhoud en verzorg de promotie van Drenthe Hikes. Het thema Sterren & Duisternis past goed bij Westerveld, in navolging op het thema Foodsteps voor De Wolden. Op www.drenthehikes.nl vind je de ontwikkelingen tot nu toe en volg ons op FB en Insta voor nieuws over de lancering van de 4 Drenthe Hikes die we aan het uitrollen zijn met ondersteuning vanuit Leader.

Heb jij een vraag of idee? Mail, app of bel mij op  carla@zuidwestdrenthe.nl of 06-33561143.  Zodra we niet meer thuiswerken ben ik op maandag aanwezig op het kantoor in Ruinerwold en 1 dag in de week in het Planetron (dag n.t.b.). De andere dagen flexibel voor een afspraak.