Bestuursleden gezocht voor de Stichting Toeristische Promotie Westerveld

Het bestuur van de Stichting Toeristische Promotie Westerveld wil graag haar bestuur aanvullen met enthousiaste en creatieve leden, die (bij voorkeur) bekend of actief zijn met of in het recreatieve, toeristische werkveld. Hun inbreng zal een welkome aanvulling zijn in het huidige bestuur van de stichting.

De Stichting Toeristische Promotie Westerveld heeft vier Tourist Info kantoren in Diever, Dwingeloo, Fredriksoord en Havelte. Jaarlijks passeren ruim 50.000 bezoekers, die allen op zoek zijn naar een fijne besteding in onze mooie gemeente, onze balies. Daarnaast promoot de stichting de gemeente Westerveld bij potentiële gasten om hun korte of langere periode van vrije tijd door te brengen in één van onze nationale parken of bijzondere en mooie dorpskernen. Jaarlijks trekken we 100.000-en bezoekers voor een dagje of langere vakantie naar onze oorden.

De organisatie bestaat uit twee vaste medewerkers en ruim 70 vrijwillige medewerkers. Het bestuur, dat de organisatie aanstuurt en begeleidt heeft dringend behoefte aan uitbreiding.

Is dit iets voor jou?

Meld je aan door je persoonlijke gegevens per mail te sturen naar de voorzitter van de stichting, Bert van der Tuuk, via voorzitter@stpw.nl.