Drenthe.nl

Als recreatiebedrijf goed zichtbaar op Drenthe.nl

Door het Covid-19 virus is de verwachting dat veel Nederlanders er voor kiezen om rond Kerst en Oud en Nieuw in Nederland te blijven. Juist in deze tijd is het extra belangrijk om als recreatiebedrijf goed zichtbaar te zijn op Drenthe.nl.

We doen een oproep aan alle ondernemers om de gegevens op Drenthe.nl goed in te vullen. Maak de sterke kanten van je bedrijf goed zichtbaar met mooie foto’s en aantrekkelijke teksten.

Actueel in coronatijd

Als horecaondernemer heb je te maken met steeds wijzigende coronamaatregelen. Ook voor jouw (potentiële) gasten zorgt dit voor veel onrust en onduidelijkheid. Daarom is het juist nu extra belangrijk om jouw informatie op drenthe.nl up-to-date te houden.  

Actualiseer jouw bedrijfspagina

De campagnes van Marketing Drenthe linken door naar diverse pagina’s op drenthe.nl waar mensen en inspiratie en informatie voor een bezoek aan Drenthe kunnen vinden. Zorg er daarom voor dat de informatie op die pagina’s actueel is. Een paar tips:

  • Geef aan wat er op dit moment wel en niet kan.
  • Zorg voor actuele openingstijden en laat weten welke maatregelen jij genomen hebt om de gast veilig te kunnen ontvangen.
  • Wanneer je activiteiten aanbiedt die afwijken van je reguliere aanbod, controleer dan ook de categorie waaraan je nu gekoppeld bent.