Agenda

Klik op de titel van het agendapunt voor meer informatie. Mis je iets in deze agenda wat interessant is voor collega ondernemers, laat het ons weten via info@ondernemendwesterveld.nl.

Sorry, the requested event is not available!
 • di
  16
  jul
  2024
  20:00 uurde Tippe Vledder (Lesturgeonplein 5)

  Op 2 november a.s. vindt de Ondernemersfair plaats bij DE PROEF, in en rondom de voormalige Tuinbouwschool in Frederiksoord met als thema 'winter'.

  Alle bedrijven en organisaties binnen de gemeente Westerveld kunnen deelnemen aan deze eendaagse ondernemersfair.

  Om je goed voor te bereiden nodigen we je uit voor deze informatieavond. Hiervoor hoef je je niet aan te melden, we rekenen op je komst! Aan de hand van een plattegrond nemen we je mee door het gebouw, de kassen en de tuinen, zodat je een goed beeld krijgt van de locatie. Ook krijg je informatie over de activiteiten, beurstijden, kosten, aanmeldingsprocedure en andere praktische zaken.

  In de tuinen willen we gelijktijdig een streekmarkt organiseren. Zij vormt een prachtige plek voor lokale foodtrucks en ondernemers die hun streekproducten, koopwaren en heerlijke lekkernijen - passend binnen het thema 'winter' - willen aanbieden. Ook hierover wordt tijdens de informatieavond meer verteld.

  Heb je vooraf aan de informatieavond vragen, stuur dan een mail naar aanmelden@ondernemersfair.nl.

  Meer informatie vind je hier.

 • wo
  17
  jul
  2024
  14:30Lichtenvoorde
  We hebben als Ondernemend Westerveld wat super leuks voor jullie in petto en we hopen hiermee de onderlinge banden tussen de vele ondernemers in de gemeente Westerveld weer wat verder aan te halen.
  Via deze weg willen we jullie namelijk uitnodigen voor een ondernemersuitje naar de Zwarte Cross in Lichtenvoorde waar we een backstage rondleiding zullen krijgen. We gaan stipt om 14.30 uur die kant op met 3 touringcarbussen op woensdag 17 juli 2023 vanaf de parkeerplaats bij het gemeentehuis in Diever. We verwachten rond de klok van 23.00 uur weer in Diever terug te zijn.
  Deze middag/avond is compleet verzorgd met activiteiten, eten en drinken en wordt mede mogelijk gemaakt vanuit Ondernemersfonds Westerveld. Daarnaast vragen we een eigen bijdrage van € 30,- per persoon. Aanmelden en betalen:
  Kan een graphic zijn van tekst
 • do
  17
  okt
  2024
 • vr
  25
  okt
  2024
  zo
  27
  okt
  2024

  In de Oerprovincie van Nederland zijn talloze verhalen te beleven en dat willen we onze gasten en inwoners laten zien. Dit doen we graag samen met jou tijdens het Verhalenweekend Drenthe. Meer informatie https://www.marketingdrenthe.nl/blog/verhalenweekend-2024

 • za
  02
  nov
  2024

  Meer informatie volgt.
  Zie ook www.ondernemersfair.nl.