Agenda

Klik op de titel van het agendapunt voor meer informatie. Mis je iets in deze agenda wat interessant is voor collega ondernemers, laat het ons weten via krant@ondernemendwesterveld.nl.

 • wo
  24
  apr
  2019
  14:00Hertenweide Zorgvlied
 • do
  25
  apr
  2019
  12:00Vlasbarg'n Uffelte

  Bij mensen welke werkzaam zijn in het sociale domein in de gemeente Westerveld blijkt er behoefte te zijn om elkaar informeel te ontmoeten. Tijdens deze lunch is er gelegenheid om in een informele setting elkaar te vinden. Soep is aanwezig, eigen boterham meenemen.

 • wo
  01
  mei
  2019
  10.00 uurFrederiksoord
 • wo
  08
  mei
  2019
 • wo
  08
  mei
  2019
 • do
  09
  mei
  2019
  19.30 uurOnder de Eiken, Dwingeloo
 • za
  11
  mei
  2019
  zo
  12
  mei
  2019
  10.00 uurDe Tuinen Frederiksoord
 • do
  16
  mei
  2019
  19.30 uurDe Tippe, Vledder

  Op donderdag 16 mei organiseert Ondernemersvereniging Vledder e.o. een bijeenkomst in De Tippe over het opzetten van een Broodfonds. Het OVV-bestuur heeft een BroodfondsMaker van Broodfonds Nederland uitgenodigd om een presentatie te geven. Deze presentatie is niet alleen voor de leden van de OVV. Ook andere ondernemers binnen de gemeente Westerveld zijn van harte welkom om bij de avond aanwezig te zijn. Meld je aan vóór 1 mei via info@vledder.nu. De avond begint om 19.30 uur.

  Een Broodfonds is een collectieve voorziening voor arbeidsongeschiktheid, ontwikkeld dóór en vóór ondernemers die elkaar kennen en vertrouwen. Je steunt elkaar bij ziekte. Daarvoor zet je elke maand een vast bedrag opzij.  Vaak wordt dit type voorziening ook wel aangeduid als ‘schenkkring’. De BroodfondsMakers begeleiden bij de oprichting van de individuele groepen en zorgen ervoor dat aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Wie langdurig ziek is, krijgt van de anderen schenkingen om van te leven. Die kun je maximaal twee jaar achtereen krijgen.

  Alleen groepen die zijn opgezet door de BroodfondsMakers en zich houden aan de voorwaarden zijn een Broodfonds™ en mogen die naam gebruiken. Het Broodfonds is voor zelfstandigen met en zonder personeel, vennoten van een VOF, maten in een maatschap en directeur-grootaandeelhouders (DGA’s) van een BV en bestaat uit minimaal twintig tot maximaal vijftig ondernemers. Je kunt vanuit allerlei beroepen meedoen aan een Broodfonds. Daarnaast moet er een bestuur samengesteld worden met minimaal drie bestuursleden, te weten een voorzitter, een penningmeester en een secretaris.

  Ondernemers die meer willen weten, interesse of vragen hebben, zijn van harte welkom bij deze presentatie in De Tippe in Vledder. De bijeenkomst is op donderdag 16 mei en start om 19.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel graag van tevoren aanmelden via de mail (vóór 1 mei) info@vledder.nu.

 • di
  28
  mei
  2019
  Huis van Weldadigheid, Frederiksoord

  Museum De Proefkolonie nodigt alle leden van Ondernemers Vereniging Diever, Havelter Ondernemers Club, Ondernemend Dwingeloo, ondernemersvereniging DWWZ, Ondernemend Uffelte en Ondernemersvereniging Vledder e.o. uit voor een gratis bezoek aan het museum op dinsdagavond 28 mei.

  Hiervoor worden twee groepen gemaakt: De eerste groep wordt om 17:00 uur verwacht, de tweede groep kan het museum in om 19:00 uur. Tussendoor is er een netwerkborrel die voor beide groepen toegankelijk is.

  Voorkeurstijd voor het museumbezoek (17:00 of 19:00 uur) kan uiterlijk zondag 26 mei worden doorgegeven via aanmelden@ondernemersfondswesterveld.nl.

   

 • wo
  12
  jun
  2019
  15.00 - 19.00 uurPathé Zwolle, Pannekoekendijk 11

  Informatiebijeenkomst Duurzaam Ondernemen door MKB Nederland Regio Zwolle over de Informatieplicht Energiebesparing.

  Programma
  15:30 uur Inloop en ontvangst 16:00 uur WelkomstwoorddoorJelle Weever, voorzitter MKB Nederland Regio Zwolle enKyra Kuppens van Pathé Business.
  16:15 uur Presentatie over Informatieplicht Energiebesparing doorMartin Kloet van MKB Nederland
  16:35 uur Presentatie over hoe energiebesparing u geld oplevert door Bas van den Brenk van Klimaatroute
  17:00 uur Speciale gastspreker Martijn Aslander
  17.45 uur Netwerken onder genot van een borrel en duurzame hapjes. Tijdens de borrel beantwoorden experts in de stands individuele vragen van ondernemers.
  19:00 uur Einde

  Je bent hierbij van harte welkom. Aanmelden en meer info.

  Meer informatie op deze website onder Nieuws: het artikel over de Informatieplicht Energiebesparing.

 • wo
  19
  jun
  2019
 • do
  20
  jun
  2019
  16.00 - 20.00 uurLogement & Gasterij Frederiksoord

  Op donderdag 20 juni staat weer een nieuwe editie van de Haringparty Ondernemersfonds Westerveld gepland. De organisatie ligt in handen van een zestal ondernemers in Westerveld en wordt mede mogelijk gemaakt dankzij Ondernemersfonds Westerveld, tevens de verklaring voor de nieuwe naam.

  Dit jaar vindt de Haringparty plaats in Frederiksoord, bij Logement & Gasterij Frederiksoord. Ondernemers en bestuurders van de gemeente Westerveld zijn van harte welkom tussen 16.00 en 20.00 uur.

  De organisatie is al een tijdje bezig met de voorbereidingen en inmiddels ligt er een mooi en gevarieerd programma. Directeur van de Maatschappij van Weldadigheid Minne Wiersma zal de middag openen. Topentertainer en stemkunstenaar Niek Boes, bekend in binnen- en buitenland, gaat een spectaculaire act verzorgen waar nog lang over nagepraat zal worden.

  Uiteraard wordt ook het befaamde vaatje haring geveild. Aan veilingmeester Ronald Visser de schone taak om ervoor te zorgen dat het vaatje voor een stevige prijs geveild wordt; de opbrengst gaat namelijk zoals ieder jaar naar een goed doel. Naast de heerlijke haring zorgen Logement & Gasterij Frederiksoord, Restaurant De Tippe en Bowling & Restaurant Het Meer voor heerlijke andere hapjes én drankjes.

  Ronald Visser van Bats Uitzendburo, Martin Wemes (Maatschappij van Weldadigheid) en Serge Bierhuizen van appartementen, B&B, groepsaccommodatie en feestzaal verhuur Aangenaam – Olde Horst/Auberge le Monde zijn de drijvende krachten achter deze editie van de Haringparty die inmiddels een jaarlijkse traditie is geworden.

  Meer informatie of aanmelden kan op haringpartywesterveld.nl. Of volg ons op Facebook: haringparty ondernemersfonds Westerveld.

 • za
  22
  jun
  2019
  Dwingeloo

  Meer informatie op de website van Zomerzinnen.

 • ma
  24
  jun
  2019
  20.00 uurStad & Esch / Hart van Diever

  Op zaterdag 30 november en zondag 1 december 2019 is de vijfde editie van de Ondernemersfair Westerveld. Deze jubileumeditie staat in het teken van zien, doen én vooral beleven en vindt plaats in Diever, in en rondom Stad & Esch/Hart van Diever.

  Tijdens de informatieavond op maandag 24 juni 2019 om 20.00 uur in Stad & Esch geeft de beurscommissie meer informatie over de invulling van de fair. De ondernemers krijgen een toelichting op het nieuwe concept ‘zien, doen én beleven’ en info over alle randactiviteiten die zullen plaatsvinden tijdens deze tweedaagse Ondernemersfair.

  Ondernemers worden van harte uitgenodigd om bij de informatieavond op 24 juni aanwezig te zijn. Graag even aanmelden door uiterlijk vrijdag 21 juni 2019 een mail te sturen naar beurs@ondernemendwesterveld.info.

 • wo
  26
  jun
  2019
  Aanvang 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). De Tippe, Vledder

  Op woensdag 26 juni is er een vervolgbijeenkomst over het nieuw op te richten Broodfonds in De Tippe in Vledder. Naast een korte samenvatting wat het Broodfonds inhoudt en voor wie het is, wordt er deze avond ook een bestuur gekozen. Er mogen maximaal 50 leden in een Broodfonds. Ondernemers uit Vledder e.o. die lid willen worden, kunnen zich nog aanmelden voor deze avond.

  Aanmelden voor deze avond of lid worden van het Broodfonds? Stuur een mail naar info@vledder.nu.

 • do
  27
  jun
  2019
  12.00 - 13.00 uurGemeentehuis Westerveld, Raadhuislaan 1, Diever

  Het ‘Soepie van Westerveld’ is een lunch bedoeld voor alle mensen die actief zijn in het sociale domein in de gemeente Westerveld. Tijdens deze lunch is er gelegenheid om elkaar te vinden in een informele setting. Het ‘Soepie’ is een initiatief van Welzijn MensenWerk en Gemeente Westerveld en vindt plaats op de laatste donderdag van de maand (in 2019 nog in de maanden juni, augustus, oktober en december) tussen 12.00 en 13.00 uur op wisselende locaties. Soep is aanwezig, eigen boterham meenemen. Aanmelden niet nodig.

  Soepie donderdag 27 juni

  Donderdag 27 juni is het eerstvolgende ‘Soepie’ in het gemeentehuis van Westerveld, Raadhuislaan 1, 7981 EL Diever. Bij deze editie van het Soepie is er op informele wijze aandacht voor het VN verdrag (toegankelijkheid en inclusie) in de gemeente Westerveld.

 • do
  04
  jul
  2019
  12.00 – 14.00 uurDrentea, James Cookstraat 20 in Emmen

  Wil jij ondernemen met impact? Wat is dit eigenlijk en hoe doe je dit dan? Wanneer ben je eigenlijk een impact-ondernemer? En met welke specifieke uitdagingen krijg je te maken? Daarover gaan ze het hebben tijdens de ‘Impactlunch’ op 4 juli bij Drentea in Emmen. Wil jij hier bij aanwezig zijn? Meld je dan aan via de website van Ik Ben Drents Ondernemer.

  Ondernemen met impact: wat is dat eigenlijk? Kun je maatschappelijke problemen oplossen en tegelijkertijd geld verdienen? Hoe dan? Wanneer ben je eigenlijk een impact-ondernemer? En met welke specifieke uitdagingen krijg je te maken als je onderneemt met maatschappelijke impact? Dat komt aan bod tijdens de ‘Impactlunch’ van Impact Noord en Ik Ben Drents Ondernemer op 4 juli bij Drentea in Emmen.

  Aan het woord komen twee ondernemers: Adriaan Pals van Toolbox en Eric Luisman van Drentea. Zij vertellen over hun bedrijf, hun drive, de maatschappelijke impact die ze willen realiseren en over de hindernissen die ze daarbij moeten nemen. Ook gaan zij aan de hand van inspirerende voorbeelden met gasten in gesprek over de kansen die er liggen in de betekeniseconomie.

  Impact Noord en Ik Ben Drents Ondernemer zijn aanwezig om een toelichting te geven op de mogelijkheden die er zijn voor ondernemers op het gebied van netwerk, financiering en advies.

 • wo
  17
  jul
  2019
 • do
  29
  aug
  2019
  12.00 - 13.00 uurDe Veldkei Havelte

  Het ‘Soepie van Westerveld' is een lunch bedoeld voor alle mensen die actief zijn in het sociale domein in de gemeente Westerveld. Tijdens deze lunch is er gelegenheid om elkaar te vinden in een informele setting.

 • di
  03
  sep
  2019
 • wo
  04
  sep
  2019
 • do
  05
  sep
  2019
  19.00 uurHotel de Brink Dwingeloo

  Meer info zie nieuwsartikel Nieuw: Kraspas Westerveld.

 • vr
  13
  sep
  2019
 • ma
  16
  sep
  2019
  20:00Stad en Esch, Diever
 • di
  17
  sep
  2019
 • di
  01
  okt
  2019
  13.00 uur - 17.00 uurStart: Museum De Proefkolonie in Frederiksoord

  Meer informatie in nieuwsartikel Kolonietour.

 • wo
  02
  okt
  2019
 • wo
  09
  okt
  2019
  20:00 uur

  Ben je koploper in de circulaire economie, of heb je de ambitie koploper in de circulaire economie te worden? Ga dan mee op de Circulaire Transitie Expeditie Westerveld. De start is op 9 oktober van 20.00 tot 22.00 uur in het gemeentehuis in Diever.

  Meer informatie via www.ondernemendwesterveld.nl/activiteit/koploper-circulaire-economie/

 • do
  10
  okt
  2019
 • za
  26
  okt
  2019
  zo
  03
  nov
  2019

  Fairtradegemeente Westerveld vestigt van 26 oktober tot en met 3 november aandacht op fairtrade tijdens de Fairtradeweek Westerveld met verschillende activiteiten en acties. Lees meer in nieuwsbericht Fairtradeweek.

 • do
  31
  okt
  2019
  12.00 - 13.00 uurDorpshuis Over Entinghe, Dwingeloo

  Het ‘Soepie van Westerveld' is een lunch bedoeld voor alle mensen die actief zijn in het sociale domein in de gemeente Westerveld. Tijdens deze lunch is er gelegenheid om elkaar te vinden in een informele setting. Lees meer in het nieuwsartikel Het Soepie van Westerveld.

 • do
  31
  okt
  2019
  13.00 uurGemeentehuis Westerveld, Raadhuislaan 1, Diever

  Activiteiten in het kader van de Fairtradeweek Westerveld. Lees meer in het artikel Fairtradeweek.

 • wo
  06
  nov
  2019
 • do
  14
  nov
  2019
  20.00 uurHotel de Brink Dwingeloo

  In samenwerking met provincie Drenthe, Marketing Drenthe en het Recreatieschap Drenthe biedt de gemeente Westerveld bedrijven een gastvrijheidstraject aan. Lees meer in het nieuwsartikel Gastvrijheidstraining.

 • vr
  15
  nov
  2019
 • vr
  15
  nov
  2019
  7:00 uur Gemeentehuis Diever
  Op de Dag van de Ondernemer, vrijdag 15 november, staat er een ontbijt klaar voor de ondernemers in Westerveld. Dit wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Westerveld, Koepel Ondernemend Westerveld en Ondernemersfonds Westerveld
  De organisatoren willen deze ochtend graag aandacht besteden aan de inzet en het lef van de ondernemers in Westerveld en hen laten weten dat zij worden gewaardeerd. Dit alles onder het genot van een ontbijtje.
  Meer informatie en het opgavenformulier zijn hier te vinden: http://eepurl.com/gGHU5T
 • do
  21
  nov
  2019
  19.00 uur Westerbergen, Echten

  Donderdag 21 november is er een bijeenkomst georganiseerd voor alle ZP’ers in Meppel, De Wolden, Westerveld en omgeving. Tijdens de bijeenkomst verzorgt Maria Boelens een presentatie over haar kijk op haar hobby: koude acquisitie. Lees meer in het nieuwsartikel Hoe koude acquisitie toch heel warm kan zijn.

 • vr
  29
  nov
  2019
  17.00 uur Atelier De Zwarte IJsbeer / Casa Maya Dieversluis

  Een informele bijeenkomst voor alle zp'ers in Westerveld. Lees meer in het nieuwsartikel ZP Netwerk Westerveld op informele wijze verder.

 • za
  30
  nov
  2019
  zo
  01
  dec
  2019
  Stad en Esch, Diever
 • di
  03
  dec
  2019
  15.00 - 17.00 uurDeloitte, Grote Voort 291a, Zwolle

  Workshop voor startende ondernemers

  Ben je een startende ondernemer en kan je hulp gebruiken? Je wilt graag alles goed geregeld hebben voordat je gaat starten, maar wat is er noodzakelijk? Welke dingen zijn essentieel om in de toekomst problemen te voorkomen? Kennispoort Regio Zwolle organiseert samen met Deloitte en Benthem & Gratama een workshop voor startende ondernemers.

  Meer informatie in dit artikel over de workshop.

 • za
  07
  dec
  2019
 • wo
  08
  jan
  2020
  20.00 uurHavelte
 • wo
  15
  jan
  2020
  20.00 uurGemeentehuis Westerveld, Raadhuislaan 1, Diever
 • di
  28
  jan
  2020
 • do
  30
  jan
  2020
  12.00-13.00 uurJan Thijs Seinenhof, Diever

  Informele ontmoeting tussen mensen die werkzaam zijn in het sociale domein in de gemeente Westerveld.
  Eén keer per 2 maanden op de laatste donderdag van de maand (2020: januari, maart, mei, augustus, oktober) tussen 12.00 en 13.00 uur.
  Iedereen is van harte welkom. Soep aanwezig, eigen boterham meenemen. Aanmelden niet nodig.

  Initiatiefnemers editie januari 2020: Zorggroep Noorderboog en Welzijn Mensenwerk.
  Bij deze editie willen de Bibliotheek Diever, Zorggroep Noorderboog en Welzijn Mensenwerk een toelichting geven op de maandelijkse Koffietafel van Diever.

  Zie ook deze informatieflyer

 • do
  30
  jan
  2020
  19.00 - 22.00 uurGemeentehuis Westerveld, Raadhuislaan 1, Diever
 • vr
  31
  jan
  2020
  17.00 uurDe Bospub, Lhee

  Iedere laatste vrijdag van de maand een informele bijeenkomst van zelfstandige professionals. Iedere maand ergens anders in Westerveld.
  Wie wil aansluiten is welkom, geen lidmaatschap, hapjes en drankjes voor eigen rekening.

  Voor info meld je aan voor de Facebookgroep ZP binnenskamers.

 • ma
  03
  feb
  2020
  vr
  07
  feb
  2020
 • wo
  05
  feb
  2020
  20.00 uurVledder

  Vergadering Koepel Ondernemend Westerveld

  Komende vergaderdata:
  4 maart DWWZ
  1 april Dwingeloo
  6 mei Uffelte
  3 juni Diever
  1 juli DWWZ
  2 september Vledder
  7 oktober Havelte
  4 november Dwingeloo
  2 december Diever

 • wo
  12
  feb
  2020
 • vr
  28
  feb
  2020
  17.00 uurDe Olde Fabriek, Midden 184 in Wapserveen

  Iedere laatste vrijdag van de maand een informele bijeenkomst van zelfstandige professionals. Iedere maand ergens anders in Westerveld.
  Wie wil aansluiten is welkom, geen lidmaatschap, hapjes en drankjes voor eigen rekening.

  Voor info meld je aan voor de Facebookgroep ZP binnenskamers.

 • ma
  02
  mrt
  2020
  19:30 uur inloop, 20:00 uur start’t Knooppunt, Dorpsstraat 21 Havelte

  Twee informatieavonden over de promotie van jouw (toeristische)bedrijf via Drenthe.nl. Lees ook het artikel hierover op deze site.

 • wo
  04
  mrt
  2020
  20.00 uurZorgvlied

  Vergadering Koepel Ondernemend Westerveld

  Komende vergaderdata:
  1 april Dwingeloo
  6 mei Uffelte
  3 juni Diever
  1 juli DWWZ
  2 september Vledder
  7 oktober Havelte
  4 november Dwingeloo
  2 december Diever

 • wo
  11
  mrt
  2020
  19:30 uur inloop, 20:00 uur startLandhotel de Borken, Lhee 76 Dwingeloo

  Twee informatieavonden over de promotie van jouw (toeristische)bedrijf via Drenthe.nl. Lees ook het artikel hierover op deze site.

 • za
  14
  mrt
  2020
  11.00 - 17.00 uurDe Fruithof, Majoor van Swietenlaan 1a, Frederiksoord

  Met een markt in de kassen en lezingen en workshops in het naastgelegen Huis van Weldadigheid. Lees ook het artikel op deze site over de Noordelijke Zadenmarkt.

 • wo
  01
  apr
  2020
  20.00 uurDwingeloo

  Vergadering Koepel Ondernemend Westerveld

  Komende vergaderdata:
  6 mei Uffelte
  3 juni Diever
  1 juli DWWZ
  2 september Vledder
  7 oktober Havelte
  4 november Dwingeloo
  2 december Diever

 • wo
  06
  mei
  2020
  20.00 uurUffelte

  Vergadering Koepel Ondernemend Westerveld

  Komende vergaderdata:
  3 juni Diever
  1 juli DWWZ
  2 september Vledder
  7 oktober Havelte
  4 november Dwingeloo
  2 december Diever

 • do
  28
  mei
  2020
  12.00-13.00 uur

  Informele ontmoeting tussen mensen die werkzaam zijn in het sociale domein in de gemeente Westerveld.
  Eén keer per 2 maanden op de laatste donderdag van de maand (2020: januari, maart, mei, augustus, oktober) tussen 12.00 en 13.00 uur.
  Iedereen is van harte welkom. Soep aanwezig, eigen boterham meenemen. Aanmelden niet nodig.

  Meer informatie: Emil Woltinge e.woltinge@welzijnmw.nl 06-13304317

 • vr
  29
  mei
  2020
  17.00 uur

  Iedere laatste vrijdag van de maand een informele bijeenkomst van zelfstandige professionals. Iedere maand ergens anders in Westerveld.
  Wie wil aansluiten is welkom, geen lidmaatschap, hapjes en drankjes voor eigen rekening.

  Voor info meld je aan voor de Facebookgroep ZP binnenskamers.

 • wo
  03
  jun
  2020
  20.00 uurDiever

  Vergadering Koepel Ondernemend Westerveld

  Komende vergaderdata:
  1 juli DWWZ
  2 september Vledder
  7 oktober Havelte
  4 november Dwingeloo
  2 december Diever

 • vr
  26
  jun
  2020
  17.00 uur

  Iedere laatste vrijdag van de maand een informele bijeenkomst van zelfstandige professionals. Iedere maand ergens anders in Westerveld.
  Wie wil aansluiten is welkom, geen lidmaatschap, hapjes en drankjes voor eigen rekening.

  Voor info meld je aan voor de Facebookgroep ZP binnenskamers.

 • wo
  01
  jul
  2020
  20.00 uurDWWZ

  Vergadering Koepel Ondernemend Westerveld

  Komende vergaderdata:
  2 september Vledder
  7 oktober Havelte
  4 november Dwingeloo
  2 december Diever

 • do
  27
  aug
  2020
  12.00-13.00 uur

  Informele ontmoeting tussen mensen die werkzaam zijn in het sociale domein in de gemeente Westerveld.
  Eén keer per 2 maanden op de laatste donderdag van de maand (2020: januari, maart, mei, augustus, oktober) tussen 12.00 en 13.00 uur.
  Iedereen is van harte welkom. Soep aanwezig, eigen boterham meenemen. Aanmelden niet nodig.

  Meer informatie: Emil Woltinge e.woltinge@welzijnmw.nl 06-13304317

 • wo
  02
  sep
  2020
  20.00 uurVledder

  Vergadering Koepel Ondernemend Westerveld

  Komende vergaderdata:
  7 oktober Havelte
  4 november Dwingeloo
  2 december Diever

 • ma
  21
  sep
  2020
  20:00Hotel Wesseling, Dwingeloo

  De werkgroep van de Koninklijke Horeca afdeling Westerveld organiseert op woensdag 21 september een bijeenkomst voor de horeca in Westerveld. Onderwerp: opstellen Horecavisie Westerveld.

 • wo
  07
  okt
  2020
  20.00 uurHavelte

  Vergadering Koepel Ondernemend Westerveld

  Komende vergaderdata:
  4 november Dwingeloo
  2 december Diever

 • wo
  04
  nov
  2020
  20.00 uurDwingeloo

  Vergadering Koepel Ondernemend Westerveld

  Komende vergaderdata:
  2 december Diever

 • do
  26
  nov
  2020
  12.00-13.00 uur

  Informele ontmoeting tussen mensen die werkzaam zijn in het sociale domein in de gemeente Westerveld.
  Eén keer per 2 maanden op de laatste donderdag van de maand (2020: januari, maart, mei, augustus, oktober) tussen 12.00 en 13.00 uur.
  Iedereen is van harte welkom. Soep aanwezig, eigen boterham meenemen. Aanmelden niet nodig.

  Meer informatie: Emil Woltinge e.woltinge@welzijnmw.nl 06-13304317

 • wo
  02
  dec
  2020
  20.00 uurDiever

  Vergadering Koepel Ondernemend Westerveld

 • di
  09
  feb
  2021
  13:00Online

  Tijdens het webinar komen naast de digitale winkelstraten 'Uit Westerveld' en 'Dit is Assen' ook Henk Brink, INRetail, Ik Ben Drents Ondernemer en het onderwijs uit de regio aan het woord met als doel het uitwisselen van kennis en ervaringen bij digitale winkelstraten.

 • wo
  17
  feb
  2021
  15:00Online

  In de gemeente Westerveld wordt er in 2021 de Omgevingsvisie gemaakt, een strategische visie voor de lange termijn en bedoeld voor de gehele fysieke leefomgeving. De Omgevingsvisie heeft betrekking op alle terreinen van de leefomgeving. Een Omgevingsvisie gaat in op de samenhang tussen ruimte, water, milieu, natuur, landschap, verkeer en vervoer, infrastructuur en cultureel erfgoed. Het is hierbij belangrijk het belang van onze ketenpartners goed in beeld te hebben.

  Iedereen krijgt de mogelijkheid input te geven tijdens een digitale ZOOM-sessie op woensdag 17 februari 2021, tussen 15:00 en 16:30 uur.

  Aanmelden: via een e-mail naar info@gemeentewesterveld.nl met als onderwerp ketenpartnerbijeenkomst.

 • vr
  19
  feb
  2021
  09:30Online

  Als vervolg op de digitale bijeenkomst van 4 november j.l.  waarin een eerste presentatie over het onderzoek toekomstbestendige bedrijventerreinen is gegeven willen ze graag met u in gesprek over de uitkomsten van het onderzoek en willen ze – samen met u – aan de slag met het vervolg.

  Naast de presentatie van de onderzoeksresultaten bieden zij de gelegenheid om in kleinere groepen met elkaar in gesprek te gaan. U kunt zich nu al aanmelden via deze link: https://bit.ly/37h26Wa.

 • di
  02
  mrt
  2021
  16:45Online

  Hoe blijf jij innoveren? Juist nu is innovatie erg belangrijk om de maatschappelijke uitdagingen van vandaag én morgen het hoofd te bieden. Maar de omstandigheden voor innovatieve ondernemers zijn weleens beter geweest. Daarom organiseren Innofest, Founded in Friesland, Founded in Groningen en Ik Ben Drents Ondernemer op 2 maart een webinar over hoe je in 2021 kunt blijven innoveren.

  9 van de 10 innovaties faalt. Vaak omdat een product of dienst niet voldoende is getest. Daarom helpt Innofest ondernemers richting een succesvolle marktlancering door samen met hen een test vorm te geven. Ook koppelt Innofest ondernemers aan een testlocatie. Tijdens de vlotte, interactieve webinar wordt dan ook ingegaan op de mogelijkheden voor ondernemers om op een festival te testen.

  Aanmelden: De webinar op dinsdag 2 maart is speciaal voor startups, innovatieve mkb’ers en andere betrokkenen in Noord-Nederland. De webinar begint om 16.45 uur en duurt tot 17.30 uur. Aanmelden kan hier.

 • wo
  03
  mrt
  2021
  10:00Online

  Voor deze app kunnen o.a. ondernemers en verenigingen een account aanmaken en zelf content inladen, zoals foto’s van of achtergrondinformatie over hun omgeving. Gebruikers kunnen de app gratis downloaden en snel vinden wat er in het gebied zoal te doen is. De online bijeenkomst is woensdag 3 maart vanaf 10.00 uur. Opgeven kan door uiterlijk 28 februari een mail te sturen naar vanderzijden@xs4all.nl.

 • do
  04
  mrt
  2021
  11:00Online
  Het ‘Perspectief op bestemming Drenthe 2030’ geeft een andere kijk op toerisme en recreatie. Centraal staat dat bezoekers, bedrijven, bewoners én bestemming Drenthe meerwaarde van toerisme en recreatie ondervinden. In deze online inspiratiesessie maakt gedeputeerde Henk Brink een ronde langs een aantal ondernemers om hun ideeën bij dit nieuwe Perspectief te polsen.
  Twee sprekers nemen ons mee in hun beeld bij de toekomst. Bob Veldman van Stichting Weldadig Oord draagt samen met bijna 100 ondernemers en instellingen het verhaal van de Koloniën van Weldadigheid in Noord Nederland uit. Marco Verbeek is ondernemer en één van de voortrekkers van het ambitieuze plan Holwerd aan Zee. Het dorp Holwerd verpaupert en het dorp heeft zelf een plan dat alle betrokken enthousiast maakt. De sprekers delen hun ervaringen met jou. Hoe maken zij hun dromen waar, activeren ze inwoners en laten ze verschillende sectoren integraal samenwerken aan een grotere ambitie? Via de chat kunnen vragen gesteld worden aan de sprekers. Ben je erbij? Aanmelden kan hier.
 • do
  25
  mrt
  2021
  14:30Online

  Op 25 maart 2021 organiseren MKB-Nederland en het Instituut voor Verenigingen, Branches en Beroepen (IVBB) een webinar over (gratis) ondersteuning aan jouw leden op het gebied van energie (en dus kosten) besparing. De leden van jouw vereniging helpen (energie)kosten te besparen en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan verduurzaming. En als afgeleide daarvan jouw vereniging profileren als praktische ondersteuner van de mkb-ondernemer.

  Centraal staat het initiatief  DEB: Duurzaam Energie Besparen. Dat is een online programma dat ondernemers concrete en branche-specifieke adviezen geeft over energiebesparende maatregelen. En indien van toepassing helpt het ze ook te voldoen aan de verplichtingen die voortkomen uit de Wet milieubeheer. DEB is zeer gebruiksvriendelijk en het gebruik is gratis. Door het grote belang van energiebesparing voor het mkb wordt het DEB mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

  Ben je geïnteresseerd in de voordelen die DEB.nl de leden kan bieden? Bekijk het volledige programma en meld je aan. Of klik hier voor direct aanmelden.

   

 • do
  25
  mrt
  2021
  20:00Online

  Op donderdag 25 maart staat er vanaf 20:00 uur een live online ondernemerscafé voor de ondernemers en bestuurders uit de gemeente Westerveld gepland. Iedereen kan dit gratis volgen via een livestream die op www.UitWesterveld.nl komt te staan. O.a. Marc Lammers, een succesvol oud hockeybondscoach, zal deze avond inspireren. Verder zal de kijker meegenomen worden in grote lopende projecten en nieuw te komen projecten in onze gemeente met kansen voor diverse organisaties. Via een chatfunctie en WhatsApp is het mogelijk om tijdens deze avond mee te praten en vragen te stellen. Opgeven voor deze avond is noodzakelijk en kan door dit formulier in te vullen.

 • di
  13
  apr
  2021
  09:30Online

  Online sessie Durf te vragen, bescherm uw idee

  Weet u hoe u als ondernemer het best uw ideeën kunt beschermen? Vindt u dat ook lastig om uit te zoeken en heeft u hier vragen over? Kom dan naar 1 van onze 'Durf te vragen'-bijeenkomsten. Met advies en tips van experts op het gebied van intellectueel eigendom én van collega-ondernemers krijgt u oplossingen voor uw vraagstuk. Tijdens de bijeenkomsten kunt u uw vragen stellen aan de aanwezige experts van Octrooicentrum Nederland en het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP).

  Meld u aan via het online registratieformulier op de website van BOIP.

  Via Ondernemersplein KvK

 • di
  13
  apr
  2021
  10:00Online

  Hoe zit het met Intellectueel Eigendom? Op welke manier beschermt u uw ideeën, uitvindingen, producten en merken?
  Maak in 1 uur kennis met veel voorkomende rechten en beschermingsvormen.

  U maakt kennis met:

  • Auteursrecht
  • Handelsnaam
  • Merken
  • Modelrecht
  • Bedrijfsgeheim
  • Octrooi/patent

  Na dit webinar weet u op welke manieren u uw creatieve idee, uitvinding of merk kunt beschermen en wat daarbij komt kijken.
  Aanmelden kan hier.

  Via Ondernemersplein KvK

 • di
  13
  apr
  2021
  11:30Online

  Online sessie Durf te vragen, bescherm uw idee

  Weet u hoe u als ondernemer het best uw ideeën kunt beschermen? Vindt u dat ook lastig om uit te zoeken en heeft u hier vragen over? Kom dan naar 1 van onze 'Durf te vragen'-bijeenkomsten. Met advies en tips van experts op het gebied van intellectueel eigendom én van collega-ondernemers krijgt u oplossingen voor uw vraagstuk. Tijdens de bijeenkomsten kunt u uw vragen stellen aan de aanwezige experts van Octrooicentrum Nederland en het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP).

  Meld u aan via het online registratieformulier op de website van BOIP.

  Via Ondernemersplein KvK

 • do
  15
  apr
  2021
  19:00

  De Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) is 10 november aangenomen in de Eerste Kamer en zal formeel in werking treden op 1 juli 2021. Dit lijkt verder weg dan het is, want er zijn veel zaken die verenigingen en stichtingen van centrumorganisaties moeten gaan regelen in relatie tot deze wet.

  Waarom is deze wet relevant?:

  • Introductie van een regeling voor aansprakelijkheid van bestuurders en commissarissen van verenigingen en stichtingen in geval van faillissement wegens onbehoorlijke taakvervulling.
  • Besturen moeten afspraken maken en regelingen treffen over het (meervoudig) stemrecht, belet en ontstentenis, het handelen bij een tegenstrijdig belang, het houden van toezicht en het voeren van financieel bestuur.
  • Voor een aantal afspraken geldt dat deze moeten worden opgenomen in de statuten en via de notaris moeten worden vastgelegd.

  Wat als verenigingen en stichtingen niets doen?
  Als verenigingen en stichtingen dit niet goed regelen, wil straks wellicht niemand meer in een bestuur zitten.
  Wij leggen vanuit de CentrumManagement Academy (CMA) samen met JPR advocaten, partner ondernemingsrecht Sebastiaan Vos en senior jurist ondernemingsrecht Margreet Diemel, alles graag uit. Zowel bestuurders als centrummanagers bij verenigingen en stichtingen zijn van harte uitgenodigd voor deelname aan dit webinar.
  Aanmelden: secretariaat@centrummanagementacademy.nl

  Door Lokaal Retail Belang

 • ma
  19
  apr
  2021
  20:00Online

  Vanwege het Covid-19 virus kunnen we op dit moment helaas nog geen fysieke bijeenkomsten organiseren. Toch willen we graag contact houden en informatie over toeristische ontwikkelingen en financiële mogelijkheden/kansen met jullie delen en bespreken.

  Onderwerpen die besproken worden zijn oa:

  • Leader Zuidwest Drenthe
  • Online zichtbaarheid & Customer House Challenge
  • Subsidieregelingen & Ondernemersadviezen

  Aanwezig zijn: Gerrie Ebbeling (gemeente Westerveld), Karin Polling (Gebiedspromotie Zuidwest-Drenthe), Vronie Bootsma (provincie Drenthe), Team Mint en Ik ben Drents Ondernemer.

  Graag van te voren aanmelden via karin@zuidwestdrenthe.nl

  Via gemeente Westerveld en Gebiedspromotie Zuidwest-Drenthe.

   

 • wo
  21
  apr
  2021
  19:30Online

  De verwachting is dat het aantal mensen met dementie verdubbeld zal zijn in 2040. In de gemeente Westerveld gaat het om ongeveer 900 inwoners. De hoogste tijd om onze gemeente Samen Dementievriendelijk te maken.

  Daarom biedt de gemeente een training aan voor ondernemers en hun werknemers. Tijdens de training leer je hoe je mensen met dementie kunt helpen in jouw winkel, restaurant of recreatieverblijf.

  Wanneer?          Woensdag 21 april 2021 om 19:30-21:00 uur
  Waar?                 Online via Microsoft Teams
  Organisator?     Samen Dementievriendelijk, meer info: www.samendementievriendelijk.nl

  Wil jij hierbij aanwezig zijn? Er is ruimte voor maximaal 15 personen, dus meld je snel aan bij Brenda, via B.Wiersma@gemeentewesterveld.nl. Na aanmelden ontvang je een Microsoft Teams link. Hiermee kan je deelnemen aan de training.

  Heb je een vraag over de training? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een incompany training, speciaal voor jouw werknemers? Ook dan kan je contact opnemen met Brenda.

 • do
  22
  apr
  2021
  08:00Fletcher Hotel Steenwijk/Online

  Is een Regionaal Techniek Centrum dé oplossing om te zorgen voor voldoende technisch geschoold personeel? Wat kan het ons bieden? En hoe werkt het in de praktijk? Daarover willen we het met u hebben op donderdag 22 april 2021. Deze uitnodiging is voor ondernemers uit Westerveld, Meppel, Noordoostpolder en Steenwijkerland. Bent u
  erbij?

  De bijeenkomst is bedoeld om met elkaar te kijken of een Regionaal Techniek Centrum (RTC) het antwoord is op de uitdaging om ook in de toekomst verzekerd te zijn van technische vakmensen. Een RTC is een opleidingsbedrijf van en voor aangesloten bedrijven. Samen leiden ze leerlingen op waarbij vraagstukken uit de praktijk centraal staan. De leerlingen komen in dienst van het RTC, krijgen een salaris en werken vervolgens bij een of meerdere aangesloten bedrijven. Zo zijn lid-bedrijven verzekerd van technisch geschoolde arbeidskrachten en leerlingen van een carrière in de techniek.

  Het is een digitaal overleg op donderdag 22 april 2021 van 08.00 tot 09.30 uur. Wilt u er op 22 april een ontbijtje bij? Meld u dan voor woensdag 21 april aan bij joel.assenberg@steenwijkerland.nl. Vergeet niet uw adres op te geven.

  Bekijk de hele uitnodiging hier

 • do
  22
  apr
  2021
  10:00online

  22 april online sessie Trots op Drenthe

  Marketing Drenthe, Provincie Drenthe en Recreatieschap organiseren op 22 april vanaf 10.00 uur een online sessie over Drentse trots. ‘Trots en respect voor onze eigen cultuur en identiteit versterken én uitdragen’ is de eerste ambitie van het Perspectief op bestemming Drenthe 2030. Past dit bij de Drentse bescheidenheid? Daarover gaat deze online sessie.

 • do
  22
  apr
  2021
  16:00Online

  De Stichting “Drentse Onderneming van het Jaar” wil door het jaarlijks toekennen van deze titel haar bewondering en waardering tonen voor al de zeer uiteenlopende, Drentse ondernemingen. Het is haar bedoeling dat de prijs het belang onderstreept van goed ondernemerschap voor de economie en de werkgelegenheid in Drenthe. De verkiezing gaat jaarlijks van start met het houden van de kick-off: hèt moment waarop de inschrijvingen voor de verkiezing Drentse Onderneming van het Jaar 2021 wordt opengesteld

  Programma
  > Welkomstwoord de heer Martin Schoonheim, voorzitter Stichting DOVHJ
  > Gastspreker de heer Henk Brink, gedeputeerde Provincie Drenthe en erevoorzitter jury
  > Gastspreker de heer Micha Medendorp, directeur Miron Violetglass en winnaar 2020
  > Gastspreker de heer Ludo Mennes, voorzitter van de jury
  > Campagne 2021, door Anita ter Veld, Projectmanager

  Meer informatie vind je hier. Aanmelden via info@drentseondernemingvanhetjaar.nl.

 • wo
  28
  apr
  2021
  19:30Online
  Woensdag 28 april van 19:30 tot 20:30
  Tijdens het webinar wordt informatie gegeven over de actuele stand van zaken rondom evenementen, het proces rondom het aanvragen van een vergunning voor een evenement en op welke manier organisatoren daar ondersteuning bij kunnen krijgen.
  Programma:
  • Welkom vanuit de webinar studio
  • Korte video namens de 12 Drentse burgemeesters
  • Actuele landelijke stand van zaken evenementen
  • Drentse lijn voor organiseren van evenementen
  • Aanvragen vergunning evenement in Drenthe
  • Ondersteuning bij aanvragen vergunning
  Door Kenniscentrum Events en Veiligheidsregio Drenthe.
 • do
  29
  apr
  2021
  20:00Online

  Cybertalkshow ‘De Ondernemer Draait Door’ vanuit de Boeren-Box in Groningen. In de agrarische sector neemt digitalisering in een rap tempo toe. De ‘Internet of Things’, smart farming en de mogelijkheid om grote delen van boerenbedrijven digitaal aan te sturen, zorgen voor ongekende mogelijkheden. Tegelijkertijd brengt dit ook nieuwe risico’s met zich mee. Wat je kunt aansturen via het internet moet je ook goed beveiligen, want ook een boerenbedrijf kan gehackt worden. Dit risico staat bij weinig agrariërs hoog op de agenda, terwijl de digitale dreiging toeneemt.

  Onder leiding van presentator Kevin van den Berg komen aan het woord: burgemeester van de Wolden en voorzitter van het Platform Veilig Ondernemen Noord-Nederland Roger de Groot over preventie en samenwerking, burgemeester van Leeuwarden Sybrand Buma over de City Deal en agrarische ondernemers, CRV, LTO, VNO-NCW MKB en de MKB Cybercampus over de risico’s die je als ondernemer loopt en de maatregelen die je zelf kunt treffen.

  Op www.deondernemerdraaitdoor.nl vind je alle informatie en kan je je aanmelden om live mee te praten.

 • ma
  03
  mei
  2021
  20:00Online

  Dit webinar is voor iedereen die een eenmanszaak of vof is gestart of voornemens is dit te gaan doen. Als u een bedrijf start, moet u direct veel zaken regelen. Ook rondom belastingen. Tijdens dit gratis online live event krijgt u antwoord op uw vragen over belastingen. U leert wat u moet doen om goed te starten met de Belastingdienst.

  De volgende onderwerpen komen aan bod

  • Ondernemerschap inkomstenbelasting en btw
  • Aftrekbare kosten, voorbelasting btw
  • Ondernemersfaciliteiten zoals de zelfstandigenaftrek en de KOR
  • Administratie en aangifte doen
  • Een rekenvoorbeeld voor de Inkomstenbelasting en de btw
  • Actuele onderwerpen
 • do
  27
  mei
  2021
  09:00Online

  Vorig jaar zijn we een nieuwe traditie gestart: het meerjaarlijks organiseren van ontmoetingen met de Drentse ondernemersverenigingen.

  Gastspreker: Jeroen Sprangers over WHOA: een hele nieuwe kijk op ondernemerschap

  Doel:

  • Kennisdeling
  • Samen aandacht geven aan Drents ondernemerschap en het bieden van perspectief
  • Verbinden Drentse ondernemersverenigingen
  • Creëren ambadassadeursschap, een gezamenlijk platform DOVHJ

  Aanmelden kan via info@drentseondernemingvanhetjaar.nl.

 • do
  10
  jun
  2021
  12:00Online

  Het is de komende tijd nog steeds niet aan te bevelen om met een grote groep mensen af te spreken en daarom zal het komende “soepie van Westerveld” wederom online plaatsvinden. Tot aan het moment dat covid een belangrijke rol ging spelen in ons leven werd “het soepie van Westerveld” 1 keer per 2 maanden georganiseerd. Informele bijeenkomsten op wisselende locaties om elkaar beter te leren kenen waarbij er ook ruimte was om iets voor het voetlicht te brengen. De komende editie zal er aandacht zijn voor het nieuwe platform “Westerveld voor elkaar”.

  Meer informatie over deze bijeenkomst vind je hier.

 • wo
  16
  jun
  2021
  20:00Online

  Dit webinar is voor iedereen die een eenmanszaak of vof is gestart of voornemens is dit te gaan doen. Als u een bedrijf start, moet u direct veel zaken regelen. Ook rondom belastingen. Tijdens dit gratis online live event krijgt u antwoord op uw vragen over belastingen. U leert wat u moet doen om goed te starten met de Belastingdienst.

  De volgende onderwerpen komen aan bod

  • Ondernemerschap inkomstenbelasting en btw
  • Aftrekbare kosten, voorbelasting btw
  • Ondernemersfaciliteiten zoals de zelfstandigenaftrek en de KOR
  • Administratie en aangifte doen
  • Een rekenvoorbeeld voor de Inkomstenbelasting en de btw
  • Actuele onderwerpen
 • ma
  21
  jun
  2021
  16:00Online

  Hoe maak je jouw bedrijf nog meer klaar voor de toekomst op het gebied van arbeid en economie? Wil je meer weten over ondersteuningsmogelijkheden die jou hierbij kunnen helpen? Neem dan deel aan één of meerdere MKB West-Overijssel webinars van maandag 21 tot en met donderdag 24 juni 2021. We delen praktische informatie over financiële regelingen en andere support voor ondernemers in West-Overijssel. We focussen op provinciale subsidieregelingen, maar besteden ook aandacht aan andere regelingen en support om kansen te benutten voor jouw bedrijf.

  We geven informatie over het gebruik van subsidies, vouchers, regelingen en het vinden van advies en support op de volgende thema’s:

  • Digitalisering & innovatie (maandag 21 juni 2021)
  • Detailhandel, horeca en cultuur (dinsdag 22 juni 2021)
  • Arbeidsmarkt (woensdag 23 juni 2021)
  • Duurzaamheid (donderdag 24 juni 2021)

  Wil je meer weten over de inhoud van de webinars? Bekijk dan hier meer informatie over de MKB West-Overijssel webinars.

  Aanmelden

  Meld je hier aan voor één of meerdere MKB West-Overijssel webinars. Heb je vragen over een bepaald thema? Geef ze gerust door via het aanmeldformulier. Deelname is kosteloos.

  Namens Provincie Overijssel, Kennispoort Regio Zwolle, Oost NL, MKB Deventer en MKB-Nederland Regio Zwolle.

 • di
  22
  jun
  2021
  16:00Online

  Hoe maak je jouw bedrijf nog meer klaar voor de toekomst op het gebied van arbeid en economie? Wil je meer weten over ondersteuningsmogelijkheden die jou hierbij kunnen helpen? Neem dan deel aan één of meerdere MKB West-Overijssel webinars van maandag 21 tot en met donderdag 24 juni 2021. We delen praktische informatie over financiële regelingen en andere support voor ondernemers in West-Overijssel. We focussen op provinciale subsidieregelingen, maar besteden ook aandacht aan andere regelingen en support om kansen te benutten voor jouw bedrijf.

  We geven informatie over het gebruik van subsidies, vouchers, regelingen en het vinden van advies en support op de volgende thema’s:

  • Digitalisering & innovatie (maandag 21 juni 2021)
  • Detailhandel, horeca en cultuur (dinsdag 22 juni 2021)
  • Arbeidsmarkt (woensdag 23 juni 2021)
  • Duurzaamheid (donderdag 24 juni 2021)

  Wil je meer weten over de inhoud van de webinars? Bekijk dan hier meer informatie over de MKB West-Overijssel webinars.

  Aanmelden

  Meld je hier aan voor één of meerdere MKB West-Overijssel webinars. Heb je vragen over een bepaald thema? Geef ze gerust door via het aanmeldformulier. Deelname is kosteloos.

  Namens Provincie Overijssel, Kennispoort Regio Zwolle, Oost NL, MKB Deventer en MKB-Nederland Regio Zwolle.

 • wo
  23
  jun
  2021
  16:00Online

  Hoe maak je jouw bedrijf nog meer klaar voor de toekomst op het gebied van arbeid en economie? Wil je meer weten over ondersteuningsmogelijkheden die jou hierbij kunnen helpen? Neem dan deel aan één of meerdere MKB West-Overijssel webinars van maandag 21 tot en met donderdag 24 juni 2021. We delen praktische informatie over financiële regelingen en andere support voor ondernemers in West-Overijssel. We focussen op provinciale subsidieregelingen, maar besteden ook aandacht aan andere regelingen en support om kansen te benutten voor jouw bedrijf.

  We geven informatie over het gebruik van subsidies, vouchers, regelingen en het vinden van advies en support op de volgende thema’s:

  • Digitalisering & innovatie (maandag 21 juni 2021)
  • Detailhandel, horeca en cultuur (dinsdag 22 juni 2021)
  • Arbeidsmarkt (woensdag 23 juni 2021)
  • Duurzaamheid (donderdag 24 juni 2021)

  Wil je meer weten over de inhoud van de webinars? Bekijk dan hier meer informatie over de MKB West-Overijssel webinars.

  Aanmelden

  Meld je hier aan voor één of meerdere MKB West-Overijssel webinars. Heb je vragen over een bepaald thema? Geef ze gerust door via het aanmeldformulier. Deelname is kosteloos.

  Namens Provincie Overijssel, Kennispoort Regio Zwolle, Oost NL, MKB Deventer en MKB-Nederland Regio Zwolle.

 • do
  24
  jun
  2021
  16:00Online

  Hoe maak je jouw bedrijf nog meer klaar voor de toekomst op het gebied van arbeid en economie? Wil je meer weten over ondersteuningsmogelijkheden die jou hierbij kunnen helpen? Neem dan deel aan één of meerdere MKB West-Overijssel webinars van maandag 21 tot en met donderdag 24 juni 2021. We delen praktische informatie over financiële regelingen en andere support voor ondernemers in West-Overijssel. We focussen op provinciale subsidieregelingen, maar besteden ook aandacht aan andere regelingen en support om kansen te benutten voor jouw bedrijf.

  We geven informatie over het gebruik van subsidies, vouchers, regelingen en het vinden van advies en support op de volgende thema’s:

  • Digitalisering & innovatie (maandag 21 juni 2021)
  • Detailhandel, horeca en cultuur (dinsdag 22 juni 2021)
  • Arbeidsmarkt (woensdag 23 juni 2021)
  • Duurzaamheid (donderdag 24 juni 2021)

  Wil je meer weten over de inhoud van de webinars? Bekijk dan hier meer informatie over de MKB West-Overijssel webinars.

  Aanmelden

  Meld je hier aan voor één of meerdere MKB West-Overijssel webinars. Heb je vragen over een bepaald thema? Geef ze gerust door via het aanmeldformulier. Deelname is kosteloos.

  Namens Provincie Overijssel, Kennispoort Regio Zwolle, Oost NL, MKB Deventer en MKB-Nederland Regio Zwolle.

 • di
  09
  nov
  2021
  wo
  10
  nov
  2021
  12:00Martiniplaza Groningen

  De Promotiedagen is het #1 zakelijk event van Noord-Nederland. Al 34 jaar zijn wij hét event waar het noordelijke bedrijfsleven elkaar ontmoet, elkaar inspireert en zakendoet. We brengen ondernemers samen, maken nieuwe verbindingen en laten zien wat voor moois ondernemend Noord-Nederland te bieden heeft. Wij geloven in de kracht van Noord-Nederland en in de kracht van persoonlijk contact. We willen inspireren en bedrijven helpen hun ambities te verwezenlijken. Zo maken we Noord-Nederland sterker!

  De Promotiedagen 2021 worden vanzelfsprekend georganiseerd volgens de, op dat moment, geldende RIVM voorwaarden. De voortgang van het vaccinatie programma voorziet, na de zomer, een terugkeer naar de normale situatie. Mocht deze situatie veranderen, en de Promotiedagen toch worden geannuleerd, dan wordt je inschrijving kosteloos geannuleerd.

  Meer informatie en aanmelden kan hier.