Eindejaarsactie Westerveld

Na het succes van vorig jaar is er opnieuw gekozen voor een Westerveldbrede eindejaarsactie van de zes ondernemersverenigingen. Dit jaar kan er worden gespaard voor een memoryspel met beelden gemaakt in de gemeente Westerveld! Voor deze actie wordt er samengewerkt met Retrospect Boekproducties uit Dieverbrug.

De klanten kunnen een emmertje met 108 lege kaartjes afhalen bij de vier supermarkten in Westerveld. Vervolgens kunnen zij setjes met stickers sparen bij ondernemers om zo een eigen memoryspel te kunnen maken. Wanneer er twee dezelfde stickers zijn gevonden kunnen deze op de kaartjes worden geplakt om zo een setje te maken voor het memoryspel. In totaal zijn er dus 54 setjes te sparen. Verstopt in de ‘flowpacks’ zijn er tussen de stickers gouden kaarten met daarop prijzen van ondernemers in Westerveld te vinden.

Huis-aan-huisflyer

Op de huis-aan-huisflyer worden de deelnemende bedrijven (uitgiftepunten en aanbieders van prijzen aangemeld voor 21 oktober) tezamen met informatie over de actie vermeld. De voucher op de flyer kunnen de klanten inleveren voor het gratis emmertje. De actie start op zaterdag 21 november 2020 en loopt, zo lang de voorraad strekt, tot en met 31 december 2020.

Ondernemersfonds

De actie wordt financieel mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Westerveld. De prijzen die je als ondernemer beschikbaar stelt, zijn voor jezelf.

Uitgiftepunt

Ben je een uitgiftepunt dan krijgen klanten bij elke €10 een zakje met stickers met een maximum aantal van 10 zakjes per bezoek.

Prijzen door ondernemers

Verstopt in de flowpacks zitten gouden kaarten met prijzen aangeboden door ondernemers uit Westerveld. Als ondernemer kan jij iets beschikbaar stellen. Je bent vrij om te bepalen of dit één of meerdere prijzen zijn of dit fysieke prijzen zijn of een kortingsbedrag is en welke waarde het heeft. Wil jij mee doen? Stuur dan voor 21 oktober, een mail naar aanmelden@ondernemersfondswesterveld.nl met daarin dat je uitgiftepunt wilt zijn en hoeveel flowpacks je ongeveer zou willen ontvangen

Voor verdere vragen over de actie neem contact op met Alfred Schoenmaker van Retrospect: alfred@retrospectboekproducties.nl / 06-51370853.

Wij hopen op een grote deelname vanuit heel Westerveld!