Samen zijn en maken wij Westerveld

Het is alweer twee weken geleden dat opnieuw een groot aantal ondernemers uit onze gemeente de deuren verplicht heeft moeten sluiten. Zonder corona werd er al een toename gezien als het gaat om online kopen. Door deze crisis wordt dit nog extra versterkt.

Het is dus van belang om online goed vindbaar te zijn. Dit kan door eens goed naar de eigen website te kijken en deze te updaten. Ook zien we ondernemers die meer actief worden op de sociale media. Daarnaast is er het nieuwe online platform Uit Westerveld dat online kopen in de regio mogelijk maakt. Hiermee is het gemak van lokaal nu nog dichterbij.

Het is voor jou als ondernemer wellicht interessant om ook het verhaal van/achter jouw bedrijf te delen met de inwoners uit onze gemeente. Denk dan eens aan het InWesterveld Magazine. Zij viert komend jaar het 5-jarig jubileum, start in januari met een maandelijks digitaal eMagazine en brengt half april de nieuwe editie uit met als thema ‘trots’.

Wij kijken terug op een jaar waarin veel is gebeurd. Wat hebben veel ondernemers in onze gemeente laten zien dat zij creatief zijn, dat zij er ondanks alles voor gaan, behulpzaam zijn en altijd klaar staan voor de klanten. Het is mooi om te zien dat inwoners dit ook steunen en de lokale ondernemers weten te vinden. Deze lokale bedrijven dragen bij aan de leefbaarheid, activiteiten en sponsoren vaak (sport)verenigingen. Ook in 2021 zullen wij ons blijven inzetten om het lokaal kopen te stimuleren.

Wij leven mee met alle ondernemers voor wie 2020 een zwaar en onzeker jaar is (geweest) en wensen ze veel succes en sterkte toe in deze tijd. Ondanks alles hopen wij van Koepel Ondernemend Westerveld, gemeente Westerveld en Ondernemersfonds Westerveld dat jullie toch genoten hebben van de kerstdagen en kijken met jullie uit naar een mooi, gezond en succesvol 2021.