Oproep tot nominaties voor de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden

Ondernemerschap is de drijvende kracht achter elke bloeiende samenleving. In deze tijden van ongekende verandering en disruptie, is de rol van jonge ondernemers niet te onderschatten. Deze gedreven individuen hebben een scherp inzicht in wat er nodig is om de noodzakelijke stappen voorwaarts te zetten. Hun creativiteit en innovatief vermogen stellen hen in staat om duurzame bedrijfsmodellen te ontwikkelen die economische groei en werkgelegenheid bevorderen.

De JOP is ontworpen om deze groep jonge, succesvolle ondernemers op een podium te plaatsen. Door deze bijzondere mensen en de organisaties die zij vertegenwoordigen te belichten, willen we een inspirerend effect creƫren voor heel Noord-Nederland.

Het is in deze context dat wij uw hulp inroepen. Wij geloven dat uw gemeente een vruchtbare voedingsbodem is voor jong ondernemerschap en dat er binnen uw grenzen jonge ondernemers zijn die deze erkenning verdienen. Wij vragen u daarom om een top 3 van jonge ondernemers uit uw gemeente aan te leveren voor de JOP.

Het nomineren van kandidaten voor de JOP is niet alleen een kans om de ondernemers in uw gemeente te eren, maar ook om uw gemeente te profileren als een positieve en ondersteunende omgeving voor jong ondernemerschap. Het is een gelegenheid om te laten zien dat uw gemeente het ondernemersklimaat serieus neemt en dat het een plek is waar jonge ondernemers kunnen groeien en bloeien.

Verder biedt de Jonge Ondernemersprijs een unieke kans voor uw gemeente om als partner betrokken te raken. Het partnerschap zal niet alleen de zichtbaarheid van uw gemeente binnen het ondernemersnetwerk vergroten, maar ook uw betrokkenheid bij en ondersteuning voor jong ondernemerschap benadrukken. Als u interesse heeft in deze kans, zouden wij u graag voorzien van aanvullende informatie. Stuur ons alstublieft de contactgegevens van de betrokken medewerker en wij zullen zorgdragen voor een uitgebreide toelichting over de voordelen en mogelijkheden van een partnerschap met de JOP. We kijken uit naar een potentieel vruchtbare samenwerking en naar de mogelijkheid om samen de volgende generatie van ondernemers te steunen.

Wij zien uit naar uw inzendingen en danken u bij voorbaat voor uw tijd en aandacht voor deze zaak. Samen kunnen we de volgende generatie ondernemers ondersteunen en een positieve invloed uitoefenen op de economische toekomst van onze regio.

Aanmelden kan via g.ebbeling@gemeentewesterveld.nl.