Spelbord De Siepel

Ondernemers en Dorpsactiviteiten Dwingeloo ontwikkelen bordspel

De activiteitenvereniging in Dwingeloo SDA heeft in samenwerking met Albert Heijn Dwingeloo en Buro Bram een Dwingeler bordspel ontwikkeld. Voor het spel ‘De Dwingeler Siepel’ is het originele ganzenbordspel als uitgangspunt gebruikt. Het spel is met eigen ideeën verder uitgewerkt en ingevuld.

Bram Bloemerts, voorzitter van SDA en eigenaar van Buro Bram: ‘Omdat we dit spel met de gedachte “Door Dwingelers, voor Dwingelers” hebben ontwikkeld, zijn alle ondernemers die lid zijn van de ondernemersvereniging in Dwingeloo benaderd om “mee te doen” in dit spel. Hetzij als speelvak op het spelbord of op één of meerdere speelkaarten. De (positieve) reacties vanuit de lokale ondernemers hierop waren massaal. Alle beschikbare vakjes op het spelbord waren (na deze zelfs nog uitgebreid te hebben) binnen twee dagen gevuld. Ook zijn er vele diverse ondernemingen terug te vinden in/op de spelkaarten.’

Vanaf zaterdag 10 oktober kun je bij ondernemers in Dwingeloo sparen voor korting op het spel. Vanaf 31 oktober gaan de spellen voor € 19,99 in de verkoop bij de deelnemende ondernemers. In combinatie met een volle spaarkaart kun je het spel voor € 12,50 aanschaffen.