Het Werkgeversservicepunt Westerveld

Het Werkgeversservicepunt (WSP) adviseert en ondersteunt werkgevers in de regio bij uiteenlopende arbeidsmarktvraagstukken. Het WSP biedt je een groot en divers aanbod van personeel, met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt. Het doel is om meer banen voor meer mensen te realiseren. Een kans op werk is namelijk een kans om bij te dragen aan de maatschappij.

Dienstverlening WSP

Voor werkgevers in de gemeente Westerveld verzorgt het WSP werving en selectie van personeel. WSP geeft werkgevers personeelsadvies en helpt bij het aanvragen van subsidies. De dienstverlening is kosteloos.

De werkwijze

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat centraal in de werkwijze van het WSP. Het WSP biedt altijd een maatoplossing. Betreft het een nieuwe medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt, dan begeleidt het WSP zowel werkgever als kandidaat gedurende het hele traject. De kandidaat krijgt waar nodig coaching op de werkvloer. Je hebt altijd één vast aanspreekpunt.

Voor de regio Zwolle

Werkgeversservicepunt Regio Zwolle is een samenwerkingsverband van UWV en de regiogemeenten Dalfsen, Hardenberg, Hattem, Heerde, Kampen, Meppel, Oldebroek, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld, Zwartewaterland en Zwolle; aangevuld met de SW-bedrijven en de IGSD. Door deze samenwerking kan het WSP werkgevers nog beter voorzien van passend personeel. Voor jou als werkgever betekent dit dus één loket voor al jouw arbeidsmarktvragen.

Ondernemers in gemeente Westerveld kunnen contact opnemen met het WSP via: