Felix van der Gun

Aan het woord: Felix van der Gun

Felix van der Gun uit Wapse heeft een marketing- en IT-bureau. In opdracht van Koepel Ondernemend Westerveld ontwikkelt hij een online platform waarop ondernemers in Westerveld zich kunnen presenteren.

De opzet van dit hele platform wordt gefinancierd door het Ondernemersfonds Westerveld. Het doel: het brede aanbod in de gemeente zichtbaar maken en stimuleren lokaal te kopen, huren en diensten of producten af te nemen.

‘Een deel van het platform kun je zien als een lokale Bol.com. De ondernemers in Westerveld kunnen hun producten én diensten invoeren in het systeem. Bezoekers ervaren zo het gemak van winkelen bij bedrijven in de buurt vanuit huis. Door de krachten van alle ondernemers in Westerveld te bundelen op één platform kun je van elkaar profiteren en zal er een goed gevulde online winkel gerealiseerd worden.

Naast fysieke producten worden ook diensten van zowel zzp’ers als bedrijven in Westerveld aangeboden. Is iemand bijvoorbeeld op zoek naar een timmerman, dan vind je zowel een groot bouwbedrijf als een eenpitter.

De kracht van het platform gaat verder liggen in de diverse functies. Er komt naast het winkelaanbod een vouchermodule waar bedrijven acties en arrangementen kunnen aanbieden, een overzicht met activiteiten en evenementen in Westerveld en mogelijk dat in de toekomst het nog verder uitgebouwd gaat worden met vacatures en een spaarsysteem. Met dit platform bereiken we resultaten die individuele ondernemers niet gaan behalen. We gaan er voor zorgen dat de site goed vindbaar is en de aangesloten Westerveldse ondernemers dus bovenaan in de zoekresultaten komen te staan bij bijvoorbeeld Google. Het platform gaat begin december online.

Ik presenteer het platform de komende tijd bij de zes ondernemersverenigingen, maar ook niet-leden kunnen zich straks aansluiten. Hoe meer hoe beter! In het begin zullen er ‘buddy’s’ ingezet worden om de ondernemers te ondersteunen bij onder andere het invoeren van hun producten en diensten. Ik ben heel enthousiast over het platform en hoop dat veel ondernemers zich gaan aansluiten!’

Voor meer informatie kunnen ondernemers contact opnemen met Felix via tel. 06 47280633 of felix@beyond-agency.nl.