De etalage van Drenthe.nl

Op maandagavond 2 maart en woensdagavond 11 maart is er een informatieavond over de promotie van jouw (toeristische)bedrijf via Drenthe.nl.

Deze avond wordt onder andere besproken wat het belang is van een goede website, waarom het goed is om een Duitstalige website te hebben en hoe je te onderscheiden en goed te etaleren op Drenthe.nl. Daarnaast is het mogelijk om je in te schrijven voor diverse onderdelen met korting, zoals een fotograaf, een vertaler en een screening van jouw website, social media en vindbaarheid via Google.

Aan het woord komen Marieke Sikkens van Stichting Toeristische Promotie Westerveld (STPW), Jan Willem Melisse van Marketing Drenthe en Marijke Maatkamp /Daniëlle Idema van MINT. Verder zijn aanwezig een beleidsmedewerker van de Gemeente Westerveld en Marjolein Rink van Ondernemersfonds Westerveld.

Locaties

  • 2 maart 2020 – 19:30 uur inloop, 20:00 uur start –
    Locatie: ’t Knooppunt, Dorpsstraat 21 Havelte
  • 11 maart 2020 – 19:30 uur inloop, 20:00 uur start –
    Locatie: Landhotel de Börken, Lhee 76 Dwingeloo

Aanmelden

In verband met de organisatie horen wij graag op welke avond jij aanwezig kunt zijn en met hoeveel personen. Dat kan door uiterlijk 28 februari een mail te sturen naar marieke@hetnationaleparkvandrenthe.nl