Recreatiecongres

Laat jouw kennis van een duurzame toekomst voor jouw recreatief-toeristische bedrijf of organisatie verrijken tijdens het Recreatiecongres van Recreatieschap Drenthe. Het congres is donderdag 12 december van 9.00 tot 17.30 uur in schouwburg Ogterop in Meppel. Aanmelden kan tot 28 november.

Het Recreatiecongres staat in het teken van een duurzame toekomst voor jouw bedrijf of organisatie. Het congres bestaat uit een ochtend- en een middagprogramma. Er is de mogelijkheid om beide programma’s te volgen, maar je kunt er ook voor kiezen om er maar een te volgen.

Verschillende inspiratiesessies

Het voorprogramma vindt in de ochtend plaats. Je wordt om 9.00 uur ontvangen met koffie en thee. Na ontvangst is er voor en na de pauze een keuzemogelijkheid voor verschillende inspiratiesessies. Aan het eind van de ochtend weet je o.a. hoe je een toekomstbestendig merk bouwt en hoe je duurzaam kunt ondernemen.

Chris Zegers en Guido Thys

In de middag vindt het hoofdprogramma plaats. Na de lunch luistert je naar verschillende sprekers. Generatie Storm vertelt over hoe de talenten van medewerkers kunnen worden ingezet om te innoveren. En Chris Zegers neemt je mee op avontuur in een (duurzame) wereld. Het congres wordt afgesloten door Guido Thys met een verhaal over duurzaam ondernemen in nieuwe tijden.

Inschrijven

Je meldt je aan via het inschrijfformulier op de website van het congres. De kosten voor de inschrijving bedragen €47,50 (excl. Btw). Het inschrijven kan tot 28 november 2019. Leden van de Recreatiesociëteit hebben gratis toegang.

Meer informatie en aanmelden op de website van het Recreatiecongres.