Agenda

Klik op de titel van het agendapunt voor meer informatie. Mis je iets in deze agenda wat interessant is voor collega ondernemers, laat het ons weten via info@ondernemendwesterveld.nl.

Sorry, the requested event is not available!
 • wo
  26
  jun
  2024
  17:30 - 20:00 uurBrasserie PUUR in Diever (Bosweg 2A)

  Informele netwerkbijeenkomst voor ondernemers en bestuurders binnen de gemeente Westerveld, deze keer bij het maatschappelijk betrokken Brasserie PUUR in Diever.

  GRATIS maar opgeven verplicht voor 23 juni via: haringpartywesterveld@gmail.com

  • Aantal personen en namen
  • Bedrijfsnaam of bestuursfunctieKun je uiteindelijk toch niet, graag afmelden om verspilling te voorkomen.
  • Opening door onze nieuwe Burgemeester: Jouke Spoelstra
  • Entertainment: Jolien Damsma
  • De presentatie is in handen van Andries Ophof
  • Drankjes en hapjes (niet alleen haring!)

   

  VEILING VAATJE HARING
  Dit jaar is het Foppe Fonds het goede doel voor de veiling van het vaatje haring. De naamgever en drijvende kacht is voormalig voetbaltrainer Foppe de Haan. Het fonds is er voor kinderen die met een handicap leven of kinderen met te weinig geld om deze te laten sporten. Het maatschappelijk betrokken fonds past bij de filosofie van Brasserie PUUR.

  Voor een uitleg over de veiling van het vaatje haring, klik HIER.

 • vr
  28
  jun
  2024
  15.30 - 18.00 uurPerron038 (Hanzelaan 95B Zwolle)

  Elk jaar gaan innovatieve ondernemers uit Regio Zwolle de strijd aan om de Innovatieprijs van Regio Zwolle. Deze vindt plaats op vrijdagmiddag 28 juni 2024 op PROTO Innovationday bij Perron038 in Zwolle. Namens Kennispoort Regio Zwolle nodigen we jullie van harte uit om deze dag bij te wonen!

  Laat je tijdens dit event inspireren door de finalisten: BubbleFlush met een toiletreinigingssysteem zonder milieubelastende reinigingsmiddelen, CodeGlass met een softwareoplossing en Formal Molding met een automatische spuitgietmachine. Kom erachter welke innovatieve ondernemer de prijs mee naar huis neemt en is er ruimte om te netwerken.

  Programma

  15.30 uur            Inloop

  15.45 uur            Welkom

  16.00 uur            Spreker

  16.20 uur            Finalisten aan het woord

  16.50 uur            In gesprek met Gertjan de Kam, product designer bij Vepa en maker van de award

  16.55 uur            Uitreiking van de Innovatieprijs van Regio Zwolle

  17.00 uur            Einde uitreiking

  Locatie

  De uitreiking vindt plaats op PROTO Innovationday bij Perron038, Hanzelaan 95B, 8017 JE in Zwolle. Dé plek waar innovatie, creativiteit en technologie samenkomen.

  Aanmelden

  De uitreiking van de Innovatieprijs van Regio Zwolle is op vrijdag 28 juni 2024 van 15.30 tot en met 17.00 uur.

  Meld je aan voor de uitreiking.

  Gebruik kortingscode IRZ2024 om kosteloos bij de uitreiking te zijn. Wil je naar PROTO Innovationday inclusief de uitreiking van de Innovatieprijs en de MKB BBQ? Gebruik kortingscode KP2024.

   

 • di
  16
  jul
  2024
  20:00 uurde Tippe Vledder (Lesturgeonplein 5)

  Op 2 november a.s. vindt de Ondernemersfair plaats bij DE PROEF, in en rondom de voormalige Tuinbouwschool in Frederiksoord met als thema 'winter'.

  Alle bedrijven en organisaties binnen de gemeente Westerveld kunnen deelnemen aan deze eendaagse ondernemersfair.

  Om je goed voor te bereiden nodigen we je uit voor deze informatieavond. Hiervoor hoef je je niet aan te melden, we rekenen op je komst! Aan de hand van een plattegrond nemen we je mee door het gebouw, de kassen en de tuinen, zodat je een goed beeld krijgt van de locatie. Ook krijg je informatie over de activiteiten, beurstijden, kosten, aanmeldingsprocedure en andere praktische zaken.

  In de tuinen willen we gelijktijdig een streekmarkt organiseren. Zij vormt een prachtige plek voor lokale foodtrucks en ondernemers die hun streekproducten, koopwaren en heerlijke lekkernijen - passend binnen het thema 'winter' - willen aanbieden. Ook hierover wordt tijdens de informatieavond meer verteld.

  Heb je vooraf aan de informatieavond vragen, stuur dan een mail naar aanmelden@ondernemersfair.nl.

  Meer informatie vind je hier.

 • do
  17
  okt
  2024
 • vr
  25
  okt
  2024
  zo
  27
  okt
  2024

  In de Oerprovincie van Nederland zijn talloze verhalen te beleven en dat willen we onze gasten en inwoners laten zien. Dit doen we graag samen met jou tijdens het Verhalenweekend Drenthe. Meer informatie https://www.marketingdrenthe.nl/blog/verhalenweekend-2024

 • za
  02
  nov
  2024

  Meer informatie volgt.
  Zie ook www.ondernemersfair.nl.