Agenda

Klik op de titel van het agendapunt voor meer informatie. Mis je iets in deze agenda wat interessant is voor collega ondernemers, laat het ons weten via info@ondernemendwesterveld.nl.

Evenement details:

 • do
  25
  mrt
  2021

  Webinar duurzaam energie besparen

  14:30Online

  Op 25 maart 2021 organiseren MKB-Nederland en het Instituut voor Verenigingen, Branches en Beroepen (IVBB) een webinar over (gratis) ondersteuning aan jouw leden op het gebied van energie (en dus kosten) besparing. De leden van jouw vereniging helpen (energie)kosten te besparen en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan verduurzaming. En als afgeleide daarvan jouw vereniging profileren als praktische ondersteuner van de mkb-ondernemer.

  Centraal staat het initiatief  DEB: Duurzaam Energie Besparen. Dat is een online programma dat ondernemers concrete en branche-specifieke adviezen geeft over energiebesparende maatregelen. En indien van toepassing helpt het ze ook te voldoen aan de verplichtingen die voortkomen uit de Wet milieubeheer. DEB is zeer gebruiksvriendelijk en het gebruik is gratis. Door het grote belang van energiebesparing voor het mkb wordt het DEB mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

  Ben je geïnteresseerd in de voordelen die DEB.nl de leden kan bieden? Bekijk het volledige programma en meld je aan. Of klik hier voor direct aanmelden.