Agenda

Klik op de titel van het agendapunt voor meer informatie. Mis je iets in deze agenda wat interessant is voor collega ondernemers, laat het ons weten via info@ondernemendwesterveld.nl.

Evenement details:

 • do
  20
  jun
  2019

  Haringparty Ondernemersfonds Westerveld

  16.00 - 20.00 uurLogement & Gasterij Frederiksoord

  Op donderdag 20 juni staat weer een nieuwe editie van de Haringparty Ondernemersfonds Westerveld gepland. De organisatie ligt in handen van een zestal ondernemers in Westerveld en wordt mede mogelijk gemaakt dankzij Ondernemersfonds Westerveld, tevens de verklaring voor de nieuwe naam.

  Dit jaar vindt de Haringparty plaats in Frederiksoord, bij Logement & Gasterij Frederiksoord. Ondernemers en bestuurders van de gemeente Westerveld zijn van harte welkom tussen 16.00 en 20.00 uur.

  De organisatie is al een tijdje bezig met de voorbereidingen en inmiddels ligt er een mooi en gevarieerd programma. Directeur van de Maatschappij van Weldadigheid Minne Wiersma zal de middag openen. Topentertainer en stemkunstenaar Niek Boes, bekend in binnen- en buitenland, gaat een spectaculaire act verzorgen waar nog lang over nagepraat zal worden.

  Uiteraard wordt ook het befaamde vaatje haring geveild. Aan veilingmeester Ronald Visser de schone taak om ervoor te zorgen dat het vaatje voor een stevige prijs geveild wordt; de opbrengst gaat namelijk zoals ieder jaar naar een goed doel. Naast de heerlijke haring zorgen Logement & Gasterij Frederiksoord, Restaurant De Tippe en Bowling & Restaurant Het Meer voor heerlijke andere hapjes én drankjes.

  Ronald Visser van Bats Uitzendburo, Martin Wemes (Maatschappij van Weldadigheid) en Serge Bierhuizen van appartementen, B&B, groepsaccommodatie en feestzaal verhuur Aangenaam – Olde Horst/Auberge le Monde zijn de drijvende krachten achter deze editie van de Haringparty die inmiddels een jaarlijkse traditie is geworden.

  Meer informatie of aanmelden kan op haringpartywesterveld.nl. Of volg ons op Facebook: haringparty ondernemersfonds Westerveld.