Uit Westerveld

Het online platform Uit Westerveld staat online. Een plek waar ondernemers vindbaar worden, waar het aanbod in Westerveld in beeld komt, waar men van elkaar kan profiteren, waar producten en diensten verkocht en verhuurd kunnen worden, waar een evenementen- en activiteitenagenda op komt te staan, waar routes te downloaden zullen zijn en waar ondernemers vouchers met leuke aanbiedingen kunnen zetten. Dit platform wordt doorlopend nog aangevuld.
Bekijk het hier.

Aanmelden
Ondernemer in Westerveld? Meld je dan gratis aan! Ga naar www.uitwesterveld.nl en klik op de knop ‘nieuw bedrijf aanmelden’ rechts onderaan de pagina. Mochten er vragen zijn, stuur dan een mail naar info@uitwesterveld.nl. Er staat een team met buddy’s, handige IT-mensen voor jullie klaar om gratis ondersteuning te bieden.

Webshop
Op Uit Westerveld is het vrij eenvoudig producten in te laden en te verkopen. Voeg één of meer bedrijven toe aan jou profiel en je kunt beginnen. Er kan o.a. gekozen worden voor bezorgen en afhalen (click en collect met tijdvakken zijn reeds toegevoegd) en vooraf online betalen (via een Mollie account) of ter plaatse afrekenen. Heeft jouw bedrijf reeds een webshop? Neem contact op via info@uitwesterveld.nl en er wordt geholpen een koppeling te maken.

Webinars
Webinar basisprofiel en producten inladen op Uit Westerveld
Webinar presentatie Uit Westerveld en ondernemersdashboard uitleg
Webinar gebruik Click en Collect
Bram Donker aan het woord over wat een buddy doet bij Uit Westerveld (binnenkort)

Volg de laatste ontwikkelingen in de nieuwsflits. Wil jij als eerste op de hoogte gebracht worden? Meld je dan aan voor deze nieuwsflitsen via info@uitwesterveld.nl.