Vergroot jouw online zichtbaarheid

In samenwerking met Team MINT hebben de gemeente Westerveld en het ondernemersfonds een mooi aanbod voor jou als recreatieondernemer om aan de slag te gaan met jouw online zichtbaarheid en/of klantstrategie!

Online scan
Nog voordat je met je ogen kan knipperen, binnen 0,2 (!) seconden, hebben mensen een beeld van jou(w bedrijf) online. Dit noemen ze ook wel ‘zero moment of truth’. Op basis van de 1e indruk die je op dat moment achterlaat, wordt bepaald of het de moeite waard is om verder te lezen of om juist weg te klikken. Daarnaast is het natuurlijk ook ontzettend belangrijk dat je online goed gevonden wordt door jouw doelgroep.

Wil jij jouw vindbaarheid en jouw online visitekaartje, door de ogen van de gast, onder de loep nemen en bruikbare en praktische tips ontvangen waar je direct mee aan de slag kunt? Maak dan gebruik van de online scan! Meer informatie hierover kan je hier vinden.

Customer House Challenge
Jij bent een tijdje geleden gestart met ondernemen om jouw droombedrijf te starten en jouw droomgasten te helpen met datgene wat jij het allerliefste doet! Is dat nu ook nog steeds de weg die je bent ingeslagen? Ben je echt aan het werk voor jouw ideale droomgasten? Of neem je af en toe ook zijweggetjes en maak je soms keuzes die jouw droombedrijf in de weg staan? Of ben je net begonnen met ondernemen, wil je gaan ontdekken waarom je doet wat je doet, welke gasten het beste bij jou passen en hoe jij jouw waarden om kunt zetten in gastbeloftes zodat je echt fans weet te creëren?

Heb jij op één van bovenstaande scenario’s ja kunnen beantwoorden? Dan is de Customer House Challenge zeer geschikt voor jou! Je vindt alle informatie hier.

En extra fijn om te weten dat de Gemeente Westerveld én het ondernemersfonds bijdragen in de kosten van bovenstaande mogelijkheden waardoor het voor jou slechts een kleine investering is mee te doen!