Uit Westerveld ontwikkelt door

Uit Westerveld is gestart met een bijdrage van het Ondernemersfonds Westerveld en daarmee mogelijk gemaakt door de ondernemers uit Westerveld. Daarnaast hebben ook de Rabobank en Provincie Drenthe met respectievelijk €17.500 en €15.000 hun (financiële) steun toegezegd. Ondertussen zijn er ruim 300 ondernemers aangesloten en dit aantal groeit nog steeds.

Wat is nieuw

Naast vele nieuwe producten die zijn toegevoegd, is er een formulier ontwikkeld waarmee bezoekers gemakkelijk in contact kunnen komen met bedrijven die diensten aanbieden. Daarnaast zijn er foto’s uit onze gemeente toegevoegd, zodat de pagina nog meer Westerveld uitstraalt.

In mei volgt er een voucher- en ticketmodule. Hiermee kunnen ondernemers en organisaties leuke acties aanbieden en kunnen er tickets worden verkocht voor evenementen.

Het is nu ook mogelijk een speciaal Uit Westerveld Moederdagpakket aan te schaffen en jouw moeder te verrassen met producten uit de gemeente. Tot slot worden in samenwerking met cultuurcoach Leander Breen de culturele ondernemers en organisaties toegevoegd aan het platform.

Benieuwd naar het aanbod? Kijk dan op www.uitwesterveld.nl. Volg Uit Westerveld daarnaast ook via Facebook en LinkedIn. Stuur een mail naar info@uitwesterveld.nl om je aan te melden voor de nieuwsflits of wanneer je hulp nodig hebt om ook aan te sluiten op dit platform.