Drentse Onderneming van het Jaar

Nominatie Bouwbedrijf Broekman

Bouwbedrijf Broekman uit Nijensleek is uit 110 inzendingen genomineerd voor de titel Drentse Onderneming van het jaar 2019. Met negen andere Drentse ondernemingen dingt hij mee naar de felbegeerde titel.

In het Shakespearetheater in Diever gaat eigenaar Hilco Broekman op 3 oktober zijn bedrijf presenteren voor de jury en kan hij benadrukken waarom juist zijn bedrijf door moeten gaan naar de finale. De jury selecteert drie finalisten op basis van de presentatie, een bedrijfsscan, een grondige financiële en organisatorische analyse en een locatiebezoek. De winnaar wordt bekend gemaakt op donderdagavond 21 november tijdens de feestelijke finale in De Tamboer in Hoogeveen. 

Drentse Onderneming van het Jaar

Doel van de Stichting Drentse Onderneming van het Jaar is het stimuleren van de Drentse economie, door het zichtbaar maken van excellente bedrijven en het bieden van een interessant en relevant netwerk. De jury bestaat uit: erevoorzitter Henk Brink, gedeputeerde Economische Zaken, Ludo Mennes (Rabobank Assen en Noord Drenthe), Hilbert Wiechers (Wiechers Wonen, MKB Drenthe), Mare Riemersma – Diephuis (Lid CvB Drenthe College) Hans de Willigen (Rein advocaten & adviseurs), winnaar 2018 Janwillem de Kam (VEPA the furniture factory), Geert Buiter (MKB Fonds Drenthe), Kars Klok (voormalig directeur Klok Onderhoud en Afbouwgroep), Marco Smit (Uiterwijk winkelverzekeringen) en Bert Nannen (HLB Nannen Accountants & Belastingadviseurs).