Laatste pagina Ondernemend Westerveld in de Westervelder

Laatste editie ondernemersnieuws in de Westervelder

Na ruim twee jaar een maandelijkse ondernemerspagina in de Westervelder verschijnt deze week de laatste editie. Uiteraard blijft deze samenwerking tussen Koepel Ondernemend Westerveld, gemeente Westerveld en Ondernemersfonds Westerveld bestaan en blijven zij jullie graag op de hoogte houden via deze website.

De site is uitgebreid met meer informatie, contactgegevens, vacatures, subsidiemogelijkheden en meer. De website zal doorlopend worden aangevuld met informatie vanuit de gemeente Westerveld, Koepel Ondernemend Westerveld en Ondernemersfonds Westerveld, zodat jullie als ondernemers één plek hebben waar alle belangrijke informatie te vinden is.

Daarnaast gaan we interessante ondernemersinformatie delen via de Facebookpagina van het Ondernemersfonds Westerveld en via de LinkedIngroep Ondernemend Westerveld. Volg dus deze pagina’s en blijf op de hoogte.

Heb jij nieuws om te delen, zijn er bijeenkomsten die anderen niet mogen missen, heb je een vraag of leuk ondernemersnieuws te melden? Stuur dit dan naar info@ondernemendwesterveld.nl.