Glasvezel

‘Dag van de Ondernemer’ vieren we ook in Westerveld: €75,- cadeau!
Ondernemers zijn belangrijk voor Westerveld, ze zorgen voor groei, banen en welvaart, een leefbare gemeente en ze zijn een belangrijke sponsor van het verenigingsleven. Daarvoor verdienen ze wel een extraatje vinden Koepel Ondernemend Westerveld, Ondernemersfonds Westerveld en DELTA Fiber Netwerk.

Gratis aansluiting Online platform en glasvezel
Zowel de aansluiting voor het online platform ‘Uit Westerveld’ als de aansluiting voor glasvezel is helemaal gratis. Het enige dat je betaalt zijn de abonnementskosten bij één van de telecomaanbieders: Caiway, DELTA, Helden Van Nu of Online.nl. Dit betekent dat je met het welkomstaanbod meestal goedkoper uit bent dan nu en ook nog eens alle voordelen van glasvezel hebt.

€ 75,- cadeau voor de eerste 100 aanmelders
Bovenop het scherpe welkomstaanbod ontvangen de eerste 100 ondernemers in Westerveld die zich aanmelden voor een glasvezelabonnement maar liefst € 75,- retour. Dus meld je snel aan. Deze actie geldt ook met terugwerkende kracht voor de ondernemers die zich reeds hebben aangemeld tijdens deze lopende campagne. Deze actie geldt tot 2 december 2020 en als 35% van de inwoners van Westerveld kiezen voor een glasvezelaansluiting. De uitbetaling van € 75,- vindt plaats na het behalen van het percentage.

Overtuigd? Volg dan onderstaand stappenplan:
STAP 1: Meld je aan voor het online platform ‘Uit Westerveld’
Meld je via deze link aan voor het online platform: https://forms.gle/SR12cV96mYpR5CMK6.
Wil je meer weten over ‘Uit Westerveld? Kijk dan eens hier.

STAP 2: Meld je aan voor een Glasvezelabonnement
Doe eerst een glasvezelcheck om te zien of je bedrijf in aanmerking komt voor een glasvezelaansluiting. Voer je postcode in via gavoorglasvezel.nl en kies daarna je abonnement*. Reeds aangemeld? Sla deze stap dan over.

STAP 3: Stuur een e-mail  
Stuur een e-mail naar Westerveld@deltafibernetwerk.nl zodat wij jouw cash-back van € 75,- kunnen verwerken. Vermeld daarin jouw bedrijfsgegevens en het bankrekeningnummer waar het bedrag op gestort moet worden.  

*= Heb je vragen of hulp nodig bij het kiezen van een abonnement?
Speciaal voor de ondernemers in Westerveld organiseren wij een online informatieavond op maandag 30 november a.s. om 19.00 uur. Wil je daarbij aanwezig zijn stuur dan een e-mail naar: Westerveld@deltafibernetwerk.nl.

Ook kun je terecht bij de bij jou bekende verkopers. Zij nemen graag jouw wensen door om te kijken welk pakket het beste bij je past. Kijk voor een overzicht van alle lokale verkopers op de website via: deze link. Heb je een grotere onderneming? Informeer dan ook naar de voor jou passende mogelijkheden.