Regionaal Techniek Centrum

Is een Regionaal Techniek Centrum dé oplossing om te zorgen voor voldoende technisch geschoold personeel? Wat kan het ons bieden? En hoe werkt het in de praktijk? Daarover willen we het met u hebben op donderdag 22 april 2021. Deze uitnodiging is voor ondernemers uit Westerveld, Meppel, Noordoostpolder en Steenwijkerland. Bent u
erbij?

De bijeenkomst is bedoeld om met elkaar te kijken of een Regionaal Techniek Centrum (RTC) het antwoord is op de uitdaging om ook in de toekomst verzekerd te zijn van technische vakmensen. Een RTC is een opleidingsbedrijf van en voor aangesloten bedrijven. Samen leiden ze leerlingen op waarbij vraagstukken uit de praktijk centraal staan. De leerlingen komen in dienst van het RTC, krijgen een salaris en werken vervolgens bij een of meerdere aangesloten bedrijven. Zo zijn lid-bedrijven verzekerd van technisch geschoolde arbeidskrachten en leerlingen van een carrière in de techniek.

Het is een digitaal overleg op donderdag 22 april 2021 van 08.00 tot 09.30 uur. Wilt u er op 22 april een ontbijtje bij? Meld u dan voor woensdag 21 april aan bij joel.assenberg@steenwijkerland.nl. Vergeet niet uw adres op te geven.

Bekijk de hele uitnodiging hier