Innovatie in werkgeverschap

Voor alle ondernemers en betrokkenen uit de gastvrijheidssector uit Friesland, Groningen en Drenthe is er op 22 mei een inspirerende bijeenkomst over het thema ‘Innovatie in werkgeverschap’.

Na de succesvolle bijeenkomst van vorig jaar, willen we jullie weer nieuwe inspiratie en kennis bieden op het thema ‘innovatie in werkgeverschap’ en organiseren we diverse kennissessies/workshops met een inspiratiemarkt  aangeboden door ondernemers en onderwijs!

Zelf ondernemer in hart en nieren en vanaf 2018 hét gezicht van de MKB-ers. Jacco Vonhof is uitgenodigd om vanuit die beide rollen zijn visie te geven op de arbeidsmarkt & vernieuwend werkgeverschap. Er is een divers aanbod van workshops/inspiratiesessies over de thema’s;

  • goed werkgeverschap
  • digitalisering
  • innovatief ondernemerschap

Tijdens de afsluitende netwerkborrel met inspiratiemarkt kun je met je collega’s uit Friesland, Groningen en Drenthe verder met elkaar van gedachten wisselen over dit onderwerp! Onderweg naar huis besluit je – geïnspireerd door de bijeenkomst – wat je morgen anders of nog beter gaat doen om te zorgen dat je je werknemers bindt, boeit en zo behoudt voor je bedrijf!

Maandag 22 mei
Schouwburg de Lawei, Drachten
Inloop vanaf 13.30 uur
Netwerkborrel vanaf 17.00 uur

Heb je vragen of wil je je alvast aanmelden dan kan dat via Marjan Soepboer
(Toerisme Alliantie Friesland): marjansoepboer@ynbusiness.nl / 06-21625681