Vijfde editie Ondernemersfair Westerveld in teken van Beleven

Op zaterdag 30 november en zondag 1 december 2019 is de vijfde editie van de Ondernemersfair Westerveld. Deze jubileumeditie staat in het teken van zien, doen én vooral beleven en vindt plaats in Diever, in en rondom Stad & Esch/Hart van Diever.

Tijdens de informatieavond op maandag 24 juni 2019 om 20.00 uur in Stad & Esch geeft de beurscommissie meer informatie over de invulling van de tweedaagse Ondernemersfair. Meer info op www.ondernemendwesterveld.info of op Facebook: @Ondernemersfair.

De organisatie van de Westerveldse Ondernemersfair ligt in handen van een aantal enthousiaste ondernemers uit Diever en omgeving. Hun doel: zoveel mogelijk ondernemers uitdagen om zich op een andere, interactieve, misschien wel ludieke manier te presenteren… out of the box denken dus.

Tijdens de informatieavond krijgen ondernemers een toelichting op het nieuwe concept ‘zien, doen én beleven’ en info over alle randactiviteiten die zullen plaatsvinden tijdens deze tweedaagse Ondernemersfair.

‘De Ondernemersfair is jaarlijks en viel tot nu toe samen met de Open Bedrijvendag Drenthe, maar dit jaar hebben we gekozen voor een andere datum,’ vertelt Ruwan Berculo, voorzitter van de beurscommissie. ‘We sturen aan op een andere invulling, met de nadruk op doen en beleven.’

Alle bedrijven uit de gemeente Westerveld kunnen deelnemen aan de tweedaagse ondernemersfair. Je hoeft dus geen lid te zijn van een ondernemersvereniging. Op zaterdag is de fair van 13.00 tot 17.00 uur geopend voor publiek. Aansluitend is er voor de standhouders een ondernemersborrel en buffet met live muziek. Op zondag is de fair geopend van 11.00 tot 16.00 uur.

Ondernemers worden van harte uitgenodigd om bij de informatieavond op 24 juni aanwezig te zijn. Graag even aanmelden door uiterlijk vrijdag 21 juni 2019 een mail te sturen naar beurs@ondernemendwesterveld.info. Meer informatie op www.ondernemendwesterveld.info of via Facebook @Ondernemersfair.