gastspreker is Martijn Aslander

Informatieplicht Energiebesparing

Vanaf 1 juli 2019 geldt de Informatieplicht Energiebesparing voor alle bedrijven die jaarlijks vanaf 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas(equivalent) verbruiken. 

Om ondernemers te ondersteunen in het voldoen aan de Informatieplicht Energiebesparing, is de campagne WATTjemoetweten.nl gelanceerd.  
MKB-Nederland en VNO-NCW werken aan deze campagne samen met 55 branche- en regionale organisaties, waaronder ook MKB Nederland Regio Zwolle. 

Op WATTjemoetweten.nl kan je checken of je per 1 juli aan de informatieplicht moet voldoen. Ook vind je er een stappenplannen en checklists over de informatieplicht. 

Bijeenkomst op 12 juni 
Op 12 juni is er van 15.00 tot 19.00 uur een grote bijeenkomst over de Informatieplicht Energiebesparing in Pathé Zwolle, Pannekoekendijk 11.

Programma
15:30 uur Inloop en ontvangst 16:00 uur WelkomstwoorddoorJelle Weever, voorzitter MKB Nederland Regio Zwolle enKyra Kuppens van Pathé Business.
16:15 uur Presentatie over Informatieplicht Energiebesparing doorMartin Kloet van MKB Nederland
16:35 uur Presentatie over hoe energiebesparing u geld oplevert door Bas van den Brenk van Klimaatroute
17:00 uur Speciale gastspreker Martijn Aslander
17.45 uur Netwerken onder genot van een borrel en duurzame hapjes. Tijdens de borrel beantwoorden experts in de stands individuele vragen van ondernemers.
19:00 uur Einde

Je bent hierbij van harte welkom. Aanmelden en meer info.
Download de volledige uitnodiging voor deze bijeenkomst: