Nieuw: Kraspas Westerveld

De leden van de ondernemersverenigingen in Westerveld gaan voor een gezamenlijke actie aan het eind van het jaar. Vanaf half november t/m half december is het de bedoeling dat de deelnemende ondernemers aan elke klant een ‘kraspas’ uitdelen. Wanneer de klant de pas open krast ziet deze meteen of er een prijs is gewonnen bij één van de deelnemers.

Alle sectoren kunnen meedoen, de aantrekkelijke aanbieding op de pas bepaalt de ondernemer zelf. Dit kan van een minuut gratis winkelen tot een APK, van een massage tot korting op een fiets, van gratis adviesgesprek tot half jaar abonnement zijn. 

Voorlichtingsavond voor ondernemers

Kom op donderdag 5 september om 19.00 uur naar Hotel De Brink in Dwingeloo voor meer informatie tijdens de voorlichtingsavond. Leden van Ondernemend Dwingeloo, Ondernemers Vereniging Diever, Havelter Ondernemers Club, Ondernemend Uffelte, Ondernemersvereniging Vledder e.o. en Ondernemersvereniging DWWZ die mee willen doen of alvast meer informatie willen, kunnen zich melden bij hun eigen bestuur.

Nog geen lid, maar wil je wel graag meedoen aan de actie? Neem dan contact op met één van de verenigingen om de mogelijkheden van lidmaatschap te bespreken. Contactgegevens zijn te vinden via deze site.