Ondernemersfair

Doe mee aan de Ondernemersfair Westerveld

Op zaterdag 30 november en zondag 1 december 2019 is de vijfde editie van de Ondernemersfair Westerveld, deze keer in Diever. Als je als ondernemer wilt presenteren tijdens deze fair kun je je tot en met 7 oktober aanmelden via www.ondernemendwesterveld.info

Deze jubileumeditie staat in het teken van zien, doen én vooral beleven: ondernemers worden zoveel mogelijk uitgedaagd om zich op een andere, interactieve, misschien wel ludieke manier te presenteren… out of the box denken dus. De tweedaagse fair vindt plaats in en rondom Stad & Esch Diever en is gratis toegankelijk voor bezoekers.

Ontmoeting

Ieder jaar nemen ruim 100 ondernemers deel aan de Ondernemersfair: het is een prachtige manier om nieuwe ondernemers te ontmoeten, informatie en ervaringen uit te wisselen en aan het grote publiek te laten zien wie je bent en wat je doet. Alle bedrijven uit de gemeente Westerveld kunnen deelnemen aan de tweedaagse ondernemersfair. Je hoeft dus geen lid te zijn van een ondernemersvereniging.

Vooral: Doen en beleven

Dit jaar ligt de nadruk meer op doen en beleven. Jezelf laten zien is al belangrijk, maar hoe leuk is het om ook iets te doen en bezoekers en collega-ondernemers te laten beleven wie je bent of wat je doet. Dat is voor het ene bedrijf wellicht makkelijker dan voor het andere. Een mooie uitdaging dus. Maar dat is ondernemen!
Alles mag, niets moet. Demonstreer nieuw gereedschap of nieuwe machines en bouwmaterialen. Maak heerlijke cocktails, laat samples proeven, geef een massage, kleding- of make-upadvies. Geef een presentatie op je vakgebied of toon een bedrijfsfilm of -video. Alle creatieve ideeën zijn van harte welkom. Ondernemers die twijfelen of hun idee haalbaar is, mogen altijd contact opnemen met de beurscommissie. Stuur een mail naar beurs@ondernemendwesterveld.info.

Voor de bezoekers is er beide dagen heel veel te doen. Naast kennismaken met nieuwe of bijpraten met bekende ondernemers zijn er binnen en buiten allerlei verschillende activiteiten. Op zaterdag geeft het Timberstihl team demonstraties houtzagen. Op beide dagen zijn er fietsstunts, kunnen kinderen in de OTIB Techniek bus kennismaken met techniek en organiseert Outdoorpoint allerlei buitenactiviteiten. Op zondag is er een demo woordcarving. Ook zijn er voldoende eet- en drinkmogelijkheden.

Op zaterdag is de fair van 13.00 tot 17.30 uur geopend voor publiek. Aansluitend is er voor de standhouders een ondernemersborrel en buffet met muziek van dj. Op zondag is de fair geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie op www.ondernemendwesterveld.info.