Uitgelicht

  • Angela Burger is aan de Nijverheidsweg in Dwingeloo gestart met hondenhotel, dagopvang & trimsalon Dogs Holiday.
  • In de oude tramremise in Frederiksoord is Rogier van Eijk gestart met bierspeciaalzaak en webshop Bier van Eijk.
  • Elles Bethlehem van De Werkschuur in Dieverbrug heeft een zelf samen te stellen kerstpakket ontwikkeld met ambachtelijke producten van verschillende ondernemers uit de gemeente Westerveld. Tot 5 november online te bestellen.
  • Tijdens de jaarlijkse rookworstkeuring op 17 september kregen de rookworsten van Keurslager H.J. Drenth in Dwingeloo wederom het predicaat GOUD.
  • De Beef Burger van restaurant ’t Knooppunt in Havelte is deze maand uitgeroepen tot een van de lekkerste burgers van Nederland, België en Luxemburg. Hij prijkt op plek 17 van de Best Burger Benelux 2020.
  • ’t Keernpunt in Diever krijgt er naast Henk Willems en Wieneke de Vries een ondernemersechtpaar bij. Arjan en Bernadet Huisman hopen over een aantal jaar het bedrijf over te kunnen nemen.
  • Ondernemersvereniging Dwingeloo lanceerde voor de herfstvakantie een herfst/wintereditie van het Toeristisch Magazine Dwingeloo Beleef de Ruimte.
  • Per 1 september opende Siska Greving praktijk baSIS aan de Molenkampweg in Havelte. Praktijk baSIS is een praktijk voor coaching, persoonlijke begeleiding en bewustwording door middel van energetische en lichaamsgerichte therapie. Daarnaast kunnen er lessen pilates en kinderyoga worden gevolgd.
  • Ruben en Chantal Krop zijn de nieuwe uitbaters van restaurant De Sluiswachter in Dieverbrug. Het stel wil het restaurant zaterdag 2 januari heropenen.